טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן שנתיים שהוא מאוד שובב ,שזה טוב אבל הוא כל הזמן מרביץ ועושה דווקא גם בגן הגננות מתלוננות וגם בבית הוא מרביץ , נושך ,דוחף את אחותו בת ה-4 אני מחנכת אותו ואומרת שאסור באופן עיקביוגם בגן הן עושות את אותו דבר אך ללא הצלחה , אם משהו לא מצא חן בעיניו הוא ישר פונה לאלימות ואני באמת לא יודעת מה לעשת , הוא ילד מקסים ומתוק ומאוד נבון כולם אומרים לי ככה זה בנים ,אבל איני מוכנה שבכל פעם הדרך שלא להיחלץ ממשהו זה להרביץ . תעזרי לי בבקשה ,מודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליבי, יכול להיותךך שלהגיד לילד מה לא זה לא מספיק. אוי צריךם להדריך אותו מה הוא כן יכול לעושת כשקשה לו והוא פונה למכות. זה מתחיל מלהגיד בעבורו במילים את מה שהו אמרגיש ולא יודע עדיין לבטא בצורה מדוייקת. למשל, אם הוא מתוסכל כי בדיוק מישהו לקח משחק שהוא רצה בו, אפשר להגיד לו למשל" זה קשה ומעצבן, בידוק רצית את המשחק" ואחר כך להציע לו אלטרנטיבה למכות: "אנחנו לא מרביצים, אפשר בינתיים לקחת משחק אחר, ואחר כך לחזור לשחק במשחק שרצית" וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד