סקרנות מינית של ילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית של ילדה בת 5
    שביט
    13/01/2008

הילדה שלי בת 5 ולאחרונה ראיתי אותה ואת אחייני בן גילה משחקים במשחקים שבהם הם חושפים את איבריהם בפעם הראשונה היא חשפה את אחוריה והוא נשק לה ובפעם השנייה שנפגשו הם שיחקו ביפיפיה נרדמת כאשר הוא נושק ללחיה ובשנית הוא האביר ואז למעשה מצאתי אותם שהוא שוכב היא בין רגליו מרמיה את חולצתו כדי לנשקו בבטן ואז שמעתי אותו אומר לה לנשק את הפטמות היא התוודתה שזה נעשה מיוזמתה .
    כל הזמן אני מסבירה שאסור לאף אחד לגעת או לחשוף לה את איבריה הפרטים וההפך אך עם כל מה שהוסבר זה נעשה מיוזמתה כשראיתי את זה צרחתי כעסתי ואמרתי לה שתתבייש לה עם כל מה שהיא חונכה זאת היה ביני לבינה מה את יכולה לייעץ לי אני יודעת שהיה אסור עלי לכעוס ולצעוק אך עם כל ההסברים שניתנו והספרים שהוקראו מה אני כבר יכולה לעשות זה מפחיד אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקרנות מינית של ילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית

שושי יעקובי
    14/01/2008

סקרנות מינית היא תהליך טבעי של התפתחות ילדים. הבת שלך לא עשתה משהו חריג, לא טבעי או לא תואם גיל. את כותבת שההתנהגות הזו מפחידה אותך ואני שואלת למה. אין קשר בין הסקרנות המינית בגיל 5 לבין כל מיני התנהגויות בגילאים בוגרים יותר. לפעמים צריך לחזור ולהסביר עד שילד מפנים את המסרים. חשוב להעביר לילדה שהסקרנות שלה טבעית אבל המשחקים הללו אינם מקובלים עליך מכל מיני סיבות, לדבר על פרטיות הגוף וכדומה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו