מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף! התנהגות של התפרצויות ילדה 6ליאת04/08/2011
שלום,
בתי בת ה6 לאחרונה התחילה להתנהג בצורה של התנהגות רגזנית מרדנית
ברגע שהיא לא משיגה משהו היא צורחת כמו שנכנסת לסטרס וקשה להרגיע אותה
אלא אם כן היא מקבלת את רצונה....
לגבי חוגים : היא לא מקשיבה שמקשבים ממנה להפסיק ברגע שהיא מציקה היא צוחקת וחושבת שצוחקים איתה
היא לא מוכנה להרדם לבד במיטתה ללא אמא שלה.... למרות שניסינו והבטחנו את כל המתנות שבעולם כלום לא עוזר הילדה לא תלך לישון לבד...
ואצל חברות היא כן מוכנה לישון ..... כי היא בוגרת וגדולה.....
מבחינת לימודים היא חכמה אך דברים שאינם מעניינים אותה היא מתחילה עם ההצגות שלה והצעקות והרבה סירובים...
אני יודעת וקראתי שאחד הדברים שאני ובעלי לא יכולים להיות רעים אליה בעונשים
או חס וחלילה במכות ...... אנחנו מרימים את הקול עליה והיא צוחקת או שממשיכה בשלה..... בסוף מוותרים לה.... בדרך כללל.....
אשמח לקבל הכוונה כל שהיא .....
תודה מראש ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! התנהגות של התפרצויות ילדה 6 - תגובה
סמדר ריינר05/08/2011שלום ליאת,
הבעיה היא כנראה בזה שאתם מוותרים לה. לא להעניש או לא לתת מכות אין פירושו בהכרח לוותר.
אם החלטתם שהיא לא מקבלת משהו, או שהיא לא ישנה עם אמא, צריך לעמוד על כך ולא לוותר. שתצרח כמה שהיא רוצה. היא תפסיק בסופו של דבר, גם אם זה ייקח זמן, אחרי שהיא תראה שזה לא עוזר לה. חשוב מאוד שתהיו עקביים בכך ולא תישברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 6 מסרבת לישון לבדה במיטה!
ליאת06/08/2011תודה רבה סמדר עזרת לי מאד שאלה נוספת באותו נושא:
הילדה מסרבת להרדם לבדה במיטה שלה למרות שאחותה הגדולה ממנה גם בחדר ישנה איתה היא רוצה שאני אשכב לידה עד שהיא נרדמת אני כל יום מדברת איתה
שהיא בוגרת והיא צריכה לישון לבד לא עוזר כלום היא בשלה שמסרבים לה היא צורחת ובוכה....
האם לדעתך אכן יעזור עם ניתן לילדה לבכות לצרוח במשך כמה ימים ולעמוד על שלנו ...
פשוט כואב הלב לראות איך היא נכנסת לסטרס שהיא צורחת ובוכה... אחר כך קשה להרגיע אותה.....
מה דעתך?
המון תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 6 מסרבת לישון לבדה במיטה! - תגובה
סמדר ריינר06/08/2011שלום ליאת,
לא רק שאפשר, אתם חייבים לעמוד על שלכם גם היא תצרח שעות במשך כמה ימים.. ואתם לא צריכים להרגיע אותה אחרי זה, היא תרגע לבד כשהיא תראה שאתם לא מתרשמים.
חשוב מאוד שתפסיקו את כל ההסברים והשיחות, הנזיפות וכל שאר האינטראקציות שלכם איתה סביב העניין. פשוט להגיד לה בקצרה שעכשיו היא נשארת לישון, ולצאת מהחדר. שתצרח כמה שהיא רוצה. כל תשומת לב שתתנו לה סביב העניין הזה רק מגבירה את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)