דחוף! התנהגות של התפרצויות ילדה 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף! התנהגות של התפרצויות ילדה 6
    ליאת
    04/08/2011

שלום,

בתי בת ה6 לאחרונה התחילה להתנהג בצורה של התנהגות רגזנית מרדנית
    ברגע שהיא לא משיגה משהו היא צורחת כמו שנכנסת לסטרס וקשה להרגיע אותה
    אלא אם כן היא מקבלת את רצונה....

לגבי חוגים : היא לא מקשיבה שמקשבים ממנה להפסיק ברגע שהיא מציקה היא צוחקת וחושבת שצוחקים איתה

היא לא מוכנה להרדם לבד במיטתה ללא אמא שלה.... למרות שניסינו והבטחנו את כל המתנות שבעולם כלום לא עוזר הילדה לא תלך לישון לבד...
    ואצל חברות היא כן מוכנה לישון ..... כי היא בוגרת וגדולה.....

מבחינת לימודים היא חכמה אך דברים שאינם מעניינים אותה היא מתחילה עם ההצגות שלה והצעקות והרבה סירובים...

אני יודעת וקראתי שאחד הדברים שאני ובעלי לא יכולים להיות רעים אליה בעונשים
    או חס וחלילה במכות ...... אנחנו מרימים את הקול עליה והיא צוחקת או שממשיכה בשלה..... בסוף מוותרים לה.... בדרך כללל.....

אשמח לקבל הכוונה כל שהיא .....

תודה מראש ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף! התנהגות של התפרצויות ילדה 6 - תגובה

סמדר ריינר
    05/08/2011

שלום ליאת,
    הבעיה היא כנראה בזה שאתם מוותרים לה. לא להעניש או לא לתת מכות אין פירושו בהכרח לוותר.
    אם החלטתם שהיא לא מקבלת משהו, או שהיא לא ישנה עם אמא, צריך לעמוד על כך ולא לוותר. שתצרח כמה שהיא רוצה. היא תפסיק בסופו של דבר, גם אם זה ייקח זמן, אחרי שהיא תראה שזה לא עוזר לה. חשוב מאוד שתהיו עקביים בכך ולא תישברו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 6 מסרבת לישון לבדה במיטה!

ליאת
    06/08/2011

תודה רבה סמדר עזרת לי מאד שאלה נוספת באותו נושא:

הילדה מסרבת להרדם לבדה במיטה שלה למרות שאחותה הגדולה ממנה גם בחדר ישנה איתה היא רוצה שאני אשכב לידה עד שהיא נרדמת אני כל יום מדברת איתה
    שהיא בוגרת והיא צריכה לישון לבד לא עוזר כלום היא בשלה שמסרבים לה היא צורחת ובוכה....
    האם לדעתך אכן יעזור עם ניתן לילדה לבכות לצרוח במשך כמה ימים ולעמוד על שלנו ...

פשוט כואב הלב לראות איך היא נכנסת לסטרס שהיא צורחת ובוכה... אחר כך קשה להרגיע אותה.....

מה דעתך?

המון תודה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 6 מסרבת לישון לבדה במיטה! - תגובה

סמדר ריינר
    06/08/2011

שלום ליאת,
    לא רק שאפשר, אתם חייבים לעמוד על שלכם גם היא תצרח שעות במשך כמה ימים.. ואתם לא צריכים להרגיע אותה אחרי זה, היא תרגע לבד כשהיא תראה שאתם לא מתרשמים.
    חשוב מאוד שתפסיקו את כל ההסברים והשיחות, הנזיפות וכל שאר האינטראקציות שלכם איתה סביב העניין. פשוט להגיד לה בקצרה שעכשיו היא נשארת לישון, ולצאת מהחדר. שתצרח כמה שהיא רוצה. כל תשומת לב שתתנו לה סביב העניין הזה רק מגבירה את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו