מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    רחלה
    06/08/2011

יש ילדה בת 3.8 שלא גמולה מחיתולים. ניסינו הכל, באמת הכל, ולא עזר. ודי הרבה זמן הנחנו לזה. עכשיו אנחנו לקראת שנה חדשה. האם אפשר פשוט להגיד לה שאנחנו מורידים את החיתול וזהו, כלומר, לתת לה להתאפק עד שכבר תהיה חייבת לעשות? תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? - תגובה

סמדר ריינר
    06/08/2011

שלום שרון,
    אני לא ממליצה. יש ילדים יותר גדולים שעוד לא גמולים. זה יבוא, אבל תדאגו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשאול

שירן
    06/08/2011

איך יש שאלות שנענות תוך שעתיים, ואחרות גם אחרי כמעט שבוע לא נענות, וכשאני מנסה להקפיץ את ההודעה - ההקפצות נמחקות ועדיין אין תשובה. גם אם אין לכן תשובה אתן יכולות לכתוב - "אין תגובה" ואני אנסה לפנות לפורום אחר ולא להיכנס כל יום ולחפש תשובה אצלכן.
    תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשאול - תגובה

סמדר ריינר
    06/08/2011

שלום שירה,
    אנחנו לא יכולות לענות אין תגובה, כי כל אחת אחראית על עצמה ולא על המנהלות האחרות בפורום. יכול להיות שאם אני לא עונה מישהי אחרת תענה. הזכות לחפש תשובה בפורום אחר שמורה לך בכל מקרה, את לא חייבת לחכות לאישור מאיתנו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו