התפרצויות זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם
    שיר
    06/08/2011

שלום יש לי בן כמעט בן ארבע ותינוקת בת 11 חודשים.
    כשהבת נולדה הוא קיבל אותה מאוד יפה מרגע היציאה לחופש הגדול ולמרות שעד עתה הוא עדיין במסגרת קיטנה ומתנהג שם יפה, בבית הוא יום אחד מתנהג יפה מלאך מקשיב ויום אחד לא מקשיב, בוכה על כל דבר שלא נותנים לו, מתעקש לעשות העכל בדרך שלו.
    מדבר לא יפה מתחצף. מאוד קשה לנו. אני מנסה לדבר אליו שהוא מתפרץ להחזיק אותו, אבל ברור לי שלעיתם גם אני מאבדת שליטה ומרימה את הכל. אני רואה שהילד נבהל אבל אני לא מוצאת דרך לבהשתלט.
    התחושה שאני נותנת הכל, כל יום דואגת לפעילות גם אחרי יום עבודה קשה ובסוף היום הוא מנסה אותנו ומעייף אותנו.
    הוא בכוונה מדבר בקול רם ומסה להעיר את אחותו הקטנה.
    הם ישנים יחד בחדר ואנחנו לא יכולים להתעקש איתו על שינה במידה כמו שהוא היה עושה מאוד יפה לפני כמה חודשים.
    אני פעם מנסה לא להתייחס להתנהגויות לא יפות כמו מילים לא יפות או לקום שהוא מרביץ ולהגיד שלא נעים לי שוהא מרביץ ולפעמים אני גם מרימה את הכל.
    אני מאוד אוהבת את הילד וקשה לי .
    אם מי אני יכולה להתייעץ. פסיכולוג ילדים דרך קופות חולים?
    תודה על ההקשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצויות זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם - תגובה

סמדר ריינר
    06/08/2011

שלום שיר,
    את בהחלט יכולה להתייעץ עם פסיכולוג ילידם שעובד עם קופת החולים שלך. נשמע שהדרכת הורים בהחלט יכולה להועיל כאן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו