מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלת אלימות בין תינוקות תאומיםיהושע07/08/2011
התאומים שלי כמעט בני 10 חודש. בס"ה שניהם מאוד חייכנים ושובבים בהתאם לגילם. הבעיה שאני חש התחלת אלימות של הבן שלי כלפי אחותו. הוא שורט אותה..צובט אותה בעיקר באיזור העיניים..מושך לה בשיער. אני מוצא את עצמי המון מנסה באסרטביות להגיד לו לא!! אבל זה לא עוזר. בכלל מאז התחיל לזחול בחופשיות רוב המילים שיוצאות ממני זה לא!! לא...אל תהפוך את הצלחת מים/אוכל של הכלבה. אל תכאיב לאחותך..לא למשוך לה בשיער. לא לצבוט אותה. אני חש שאני שוגה בהתנהלות שלי. אשמח לעצה. אני לא רוצה לגדל אותם על דרך השלילה. ולא רוצה למצוא את עצמי צועק. מצד שני אני אוסר אלימות שלו כלפה וגם שלה כלפיו אם כי היא עדינה הרבה יותר ממנו.. והמגע שלה עדין ומלטף יותר (אם כי לעיתים רחוקות גם היא צובטת או מושכת בשיער שלו או שלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת אלימות בין תינוקות תאומים - תגובה
סמדר ריינר07/08/2011שלום יהושע,
בגיל 10 חודשים זו עדיין לא אלימות, זו הדרך של הילד שלך להיות נוכח בעולם, לבטא את עצמו, להיות סקרן, לכעוס , להיות מתוסכל וכו'. אתה עושה נכון, כי באמת אי אפשר לאפשר דברים מסוכנים או פוגעניים, יחד עם זה עדיין קשה לו להפנים זאת, כי הוא קטן, וזה לוקח זמן ודורש סבלנות. יש לך קצת דרישות גבוהות מילד בן 10 חודשים שספק אם הוא מבין בכלל את משמעות המילה לא עדיין, וגם אם הוא מבין, אחרי כמה דקות הוא שוכח. צריך להמשיך, לא להתייאש, ולא לשים עליו סטיגמה בינתיים שהוא מתחיל אלימות, זה עדיין גיל קטן מדי בשביל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)