מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

סמדר, תודה רבה על העזרה.
דורון09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר עם ילד שגר רחוקדורון08/08/2011
יש לי ילד שגר בארצות הברית והוא בן 5 וחצי.
עד גיל 3 הוא גר בארץ ואז הוא הוצא ללא הסכמתי לארצות הברית. כל הזמן שמרנו על קשר בסקייפ, לפני 4 חודשים פגשתי אותו שם, הייתה פגישה חמה.
אני מדבר איתו בסקייפ פעם בשבוע. ומנסה גם להתקשר אליו טלפונית עוד פעם.
לאחרונה הוא מנסה לקצר מאוד את השיחות. להפוך אותם לדקה ואפילו פחות.
מה לעשות כדי לעשות את זה טוב יותר ? האם להתעקש להישאר על הקו או לרדת ממנו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם ילד שגר רחוק - תגובה
סמדר ריינר08/08/2011שלום דורון,
אלה נסיבות מורכבות מדי מכדי לתת להן מענה באינטנטרט, ללא הכרות עם המקרה יותר לעומק. מצד אחד אכן חשוב שאתה תראה התעקשות ולא תוותר עליו, מצד שני אין לי מושג ואין לי יכולת לדעת בפני איזה לחצים הילד עומד בצד השני, האם הו אנדרש להוכיח נאמנות לאמא על ידי כך שהוא אמור לא לרצות את הקשר איתך והאם העובדה שאתה תתעקש על הקשר מעמידה אותו כרגע בקונפליקט גדול יותר.
נראה לי שכדאי שתהיה מלווה על ידי איש מקצוע שיעזור לך להתמודד עם המצב הקשה שאתה נמצא בו, ויחד תוכלו לחשוב מה הכי כדאי בכל רגע נתון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר, בנוגע לילד שגר רחוק
דורון08/08/2011לא נראה שהאמא היא זו שמעוניינת בקיצור השיחות. אני יודע שזה מורכב ואין בכוונתי להפסיק את השיחות. השאלה האם לנסות למשוך אותם בניגוד לרצונו או להגיד להתראות אחרי דקה, שזו הנטיה הטבעית שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר, בנוגע לילד שגר רחוק - תגובה
סמדר ריינר08/08/2011שלום דורון,
השאלה היא מתוך איזה מקום יש לך נטייה טבעית להגיד שלום אחרי דקה. אם זה מתוך כעס ועלבון, אז זה לא נכון, אם זה מתוך הבנה של מצוקת הילד ואתה לא רוצה להכביד עליו, זה משהו אחר, שכדאי להתייעץ עליו יותר לעומק עם איש מקצוע אחרי שיקבל דיווח מלא ושוטף על כל המקרה והבעייתיות הכוללת שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שגר רחוק
דורון08/08/2011בהנחה שלא מופעלים עליו לחצים על מנת לא לדבר איתי. האם זה טבעי / שכיח שהתנהגות כזו תתרחש או שזה חריג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שגר רחוק - תגובה
סמדר ריינר09/08/2011שלום דורון,
אני לא יודעת. אין כאן שכיח או חריג יש כל מקרה לגופו. יכולות להיות סיבות נוספות מעבר ללחץ מדוע שהוא ילא ירצה לדבר איתך, אולי הוא לא רוצה כל פעם להתגעגע מחדש וכו'. זה לא משנה. אנחנו לא יכולים לדעת את הסיבה מניחושים באופן כזה בלי להכיר את המקרה בכללותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר, תודה רבה על העזרה
דורון09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, ובהצלחה.
סמדר ריינר09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)