גיל ההתבגרות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות?
    t
    08/08/2011

ביתי בת ה12, לא חסר לה כלום, אני לא מחסירה לה כלום!!
    אני מגלה שהיא לוקחת לי כסף מהארנק בסכומים של 200-400 ש"ח..זה היה לפני חצי שנה, ואחרי שיחה זה לא קרה שוב (בשיחה היא מכחישה). כל הבירורים עם בני הבית, כל הכיונותים מגיעים אליה.
    היום אני שוב מגלה ש400 ש"ח שהיו לי בצד בארון לשעת חירם נעלמו.
    אני ממש לא יודעת איך להיתמודד עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההתבגרות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות? - תגובה

סמדר ריינר
    08/08/2011

שלום לך, אין קשר בין העובדה שאת מחסירה או לא מחסירה חומרית מהבת שלך דברים לבין גניבה. גניבה על ידי ילדים ובני נוער לא נעשית מתוך מחסור חומרי, אלא מתוך מצוקה ריגשית. כנראה שבכל זאת, למרות כוונותייך הטובות הבת שלך כן חווה מצוקה כלשהי, שלא קשורה למה שקונים לה או נותנים לה אלא אולי לאיך מקשיבים לה, איך מבינים אותה, איך מתעניינים בה, באיזה אופן מראים לה אהבה וכו'. את זה כדאי לברר איתה, בלי כעס, אלא מתוך ענייניות כנה, האם יש משהו שמציק לה, בלי קשר לגניבה כרגע, כי זה יגרום להתגוננות ולחוסר שיתוף פעולה שלה, אלא באופן כללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

t
    09/08/2011

תודה רבה, אני ידבר איתה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

סמדר ריינר
    09/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו