טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת ה12, לא חסר לה כלום, אני לא מחסירה לה כלום!! אני מגלה שהיא לוקחת לי כסף מהארנק בסכומים של 200-400 ש"ח..זה היה לפני חצי שנה, ואחרי שיחה זה לא קרה שוב (בשיחה היא מכחישה). כל הבירורים עם בני הבית, כל הכיונותים מגיעים אליה. היום אני שוב מגלה ש400 ש"ח שהיו לי בצד בארון לשעת חירם נעלמו. אני ממש לא יודעת איך להיתמודד עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אין קשר בין העובדה שאת מחסירה או לא מחסירה חומרית מהבת שלך דברים לבין גניבה. גניבה על ידי ילדים ובני נוער לא נעשית מתוך מחסור חומרי, אלא מתוך מצוקה ריגשית. כנראה שבכל זאת, למרות כוונותייך הטובות הבת שלך כן חווה מצוקה כלשהי, שלא קשורה למה שקונים לה או נותנים לה אלא אולי לאיך מקשיבים לה, איך מבינים אותה, איך מתעניינים בה, באיזה אופן מראים לה אהבה וכו'. את זה כדאי לברר איתה, בלי כעס, אלא מתוך ענייניות כנה, האם יש משהו שמציק לה, בלי קשר לגניבה כרגע, כי זה יגרום להתגוננות ולחוסר שיתוף פעולה שלה, אלא באופן כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד