ביטחון עצמי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי...
    אימאל'ה
    08/08/2011

שלום,
    בני הגדול בן שש בקרוב... ילד מוכשר, יצירתי, חכם, בוגר לגילו... ביחד עם זאת פעמים רבות רציני בחברת אנשים חדשים, ופחות נוטה לומר שלום ולהתראות אלא אם מבקשים ממנו... שהיה קטן די היה עקשן עם הזמן זה נרגע...
    בקשר לחברים- בגן נאמר לי על-ידי הגננת שהעניין החברתי מאוד חשוב לו- אני מפחדת שהוא מנסה לרצות... איך אפשר ללמד אותו להיות עם ביטחון משל עצמו ולא "להישען" על אחרים, כמובן, שהפחד נובע כמו פעמים רבות מדברים שאני סוחבת עם עצמי כי אני פעמים רבות "מוכתבת" על ידי העולם, מסיבות שקשורות לצערי הרב בילדות, ומאוד מפחדת שמא אני מעבירה את הדפוס הזה לילדיי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי... - תגובה

ליאת גרוס
    10/08/2011

שלום לך
    את מתארת ילד נורמלי המתנהל באופן תקין. אפשר להבין מדברייך את החשש שלך וגם להתרשם מהמודעות הגבוהה שלך לעצמך ולילד. את סוחבת משהו בתוכך שאכן עלול להשפיע על האימהות שלך. עצב החשש שאת מתארת עלול להפוך לסוג של אמונה המגשימה את עצמה. אני מציעה לפנות לפסיכולוג לצורך בירור מעמיק של החוויות שעברת ושל ההשלכות של חוויות אלו על אימהותך. זה יכול להיות תהליך קצר של מספר פגישות. שווה וחשוב. בעזרת פגישות אלו תוכלי להפריד בין החוויות שלך לאלו של בנך ולתת מענה נקי לצרכיו שלו אם בכלל קיימת בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו