ילד שובב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שובב
    עדנה
    09/08/2011

הבן שלי בן שנה וחצי .התחיל ללכת לגן לפני כמה חודשים.הוא ילד מאד שובב ומבין ענין.הבעיה שהוא לא מקשיב לנו בכלל.אני לא מצפה מתינוק בן שנה וחצי שיצית לי אבל מתעלם לגמרי מהמילה לא למרות שהוא מבין הכל.כל פעם שאומרים לו לא על משהו הוא צוחק ועושה דוקא את הפעולה האסורה.הוא גם מרביץ לאחיו הגדולים וצוחק מזה.בגן הגננת כל פעם חצי מתלוננת חצי מתלוצצת כמה הוא שובב-מטפס בכל מקום מכניס דברים לפה מתעסק בחשמלים ולדבריה צריך לשמור עליו ב7 עיניים.אצין שהוא לא מציק לילדים אחרים וסהכ מתפקד בגן מצוין.איך אני מתמודדת עם ההתעלמות שלו מהלא שלי...?או זה פשוט ענין של בגרות והפנמה ויקח קצת זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שובב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שובב - תגובה

סמדר ריינר
    09/08/2011

שלום עדנה,
    יכול להיות שהלא שלכם לא מספיק תקיף. ילד בגיל הזה אמור לקלוט את הטון, ואפילו לבכות ולהעלב במקרים מסויימים אם הטון לא נעים לו. נסו לבדוק איך אתם אומרים לא והאם הלא באמת נשמע ברור ותקיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו