בקשר לגניבה של הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר לגניבה של הילד
    אירנה
    09/08/2011

שלום,

אשמח אם תעזרו לי בקשר לאחיין של החבר שלי.

לפני כחודשיים אחיין של החבר שלי גנב ישראכרט מסבתא ובזבז שם 2000 שח.
    התייעצתי עם מדריכת התנהגות והוחלט שילד יבוא לבית של סבתא ויעזור לה בניקיונות ובכך הוא יחזיר את הכסף לסבתא כשהוא מוחק מהסכום אחר כל פעם. נגיד 40 שח עברו ניקיון..ההורים לא שמרו על עקביות וזה נעצר.

לפני שבוע אחיין שוב גנב מסבתא 250 שח.
    החלטתי לדבר עם הילד ולראות מה הן הנסיבות לגניבה. מתוך שיחה הילד פרץ בבכי ואמר שלפעמים הוא מתאפק ולפעמים הוא לא יכול ולא יודע להסביר איך זה קורה לו.

מה עושים?
    תעזרו בבקשה..הילד בדכאון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לגניבה של הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לגניבה של הילד - תגובה

ליאת גרוס
    10/08/2011

שלום אירנה
    לא הזכרת את גיל הילד וזה יכול להיות חשוב. בכל מקרה גניבה כזו מעידה בדר"כ על חסך רגשי מסוייםשלא מקבל מענה. דרך הגניבה הילד מבטא צורך . הרבה פעמים מדובר על צורך רגשי וצורך בעזרה ולא על צורך חומרי. הבכי שלו מחזק את ההנחה כי מצבו הרגשי רעוע והוא ומשפחתו זקוקים לטיפול והדרכה. רק עונשים והסברים לא יועלו. צריך לנסות להבין יחד איתו מה קורה לו.
    למרות שחוסר השליטה שמתאר נשמע כמו קלפטומניה- נראה לי שזה לא הכיוון. זו קריאה לעזרה וזה עלול למשיך עד שיעזרו לו .
    דברי עם הוריו בנוגע לטיפול רגשי. אם הוא מיתחת גיל 12 הייתי ממצליצה על עבודה משמעותית עם ההורים בטרם יתחיל הוא טיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו