טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא צעירה לילד בן שנה וחודש. במהלך היום נמצאת איתו מטפלת (אחד על אחד) כאשר למשך שעתיים יש מפגש עם מטפלות אחרות ותינוקות. היום כשהייתי איתו בגינה הגיעה ילדה בת שנה ושמונה חודשים ונתנה לו פעמיים מכה בפנים. בפעם הראשונה הוא נעלב. ובפעם השנייה הוא נעלב וגם בכה מאוד. ליבי יצא אליו, חבקתי ונשקתי אותו ואמרתי לו שזה באמת לא נעים ושהוא צודק. אני לא ממש ידעתי איך להגיב - כלפי הילד שלי וכלפי התינוקת המכה או אביה שהיה בסביבה. אשמח לייעוץ.
תודה, ליהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליהי, הגבת נכון. מעבר לזה אין מה לעשות כרגע. תינוקות בגיל הזה אכן מרביצים, סביר להניח שיש פעמים או יהיו שגם התינוק שלך ירביץ, הם עדיין לא מבינים, וזה קורה עוד יקרה. מה שאת יכולה לעשות זה לנחם את הבן שלך וכמובן להרחיק אותו נקודתית מאותו ילד או ילדה באותו רגע. כשהוא יגדל ויהיה בחברת ילדים גדולים יותר, תוכלי לעשות יותר ויהיה לכך גם טעם, כרגע לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד