עזרה דחוף קייטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף קייטנה
    מירל
    10/08/2011

שלום יש לי ילדה בת שנתיים בוגרת מאוד וחברותית רשמתי אותה לקייטנה הקיץ באותו גן אבל בסניף אחר אותם ילדים אך עוד ילדים בוגרים של הגן השני אתמול זה היה היום הראשון היא בכתה כל היום 10 דקות הפסקה שוב בכי לקחתי אותה מהגן היה לה יום הולדת היה כיף אבל היום לקחתי אותה שוב וגם היום היא נורא בכתה מה אלי לעשות
    אני חייבת ייעוץ
    תודה מירל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף קייטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף קייטנה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    10/08/2011

מירל שלום, הבת שלך מגיבה לשינוי וזה טבעי. אפשר לעזור לה כמו שעשית איתה בתחילת השנה בגן - לדבר מתי הקייטנה ומה יקרה בה, מי ייקח אותה (״אחרי שתישני...״), עם אלו חברים היא תהיה ומי אנשי הצוות המוכרים לה. אפשר גם לצייד אותה בבובה אהובה, תמונה של המשפחה וכדומה - כל מה שיסייע לה להרגיש נוח יותר ולעבור את היום בקלות.
    להורים עובדים אין יותר מדי אפשרויות בחופשים, ואני מתארת לעצמי שבדקת את כל האפשרויות העומדות בפנייך בטרם רשמת אותה לקייטנה.
    מאחלת לכם שהילדה תצליח להינות על אף הקושי.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו