טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילדה בת שנתיים בוגרת מאוד וחברותית רשמתי אותה לקייטנה הקיץ באותו גן אבל בסניף אחר אותם ילדים אך עוד ילדים בוגרים של הגן השני אתמול זה היה היום הראשון היא בכתה כל היום 10 דקות הפסקה שוב בכי לקחתי אותה מהגן היה לה יום הולדת היה כיף אבל היום לקחתי אותה שוב וגם היום היא נורא בכתה מה אלי לעשות אני חייבת ייעוץ תודה מירל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מירל שלום, הבת שלך מגיבה לשינוי וזה טבעי. אפשר לעזור לה כמו שעשית איתה בתחילת השנה בגן - לדבר מתי הקייטנה ומה יקרה בה, מי ייקח אותה (״אחרי שתישני...״), עם אלו חברים היא תהיה ומי אנשי הצוות המוכרים לה. אפשר גם לצייד אותה בבובה אהובה, תמונה של המשפחה וכדומה - כל מה שיסייע לה להרגיש נוח יותר ולעבור את היום בקלות. להורים עובדים אין יותר מדי אפשרויות בחופשים, ואני מתארת לעצמי שבדקת את כל האפשרויות העומדות בפנייך בטרם רשמת אותה לקייטנה. מאחלת לכם שהילדה תצליח להינות על אף הקושי. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד