טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן השבע וחצי כל הזמן נוגע באיבר מינו בטענה שהוא מפריע לו והוא מרגיש שהוא נדבק לו סליחה על הביטוי לביצים... זה הפך אצלו ממש להרגל מגונה הוא לא מפסיק לגעת בכל מקום בו הוא נמצא, אני מסבירה לו שזה לא יפה ולא מקובל, ושאם הוא רוצה לגעת הוא יכול לעשות זאת בשירותים או במקום שלא יראו אותו, זה הגיע למצב שהוא ממש מביך אותי!! אני לא יודעת איך להתמודד עם זה, האם להתאלם או להמשיך ולהסביר לו שזה לא יפה.. אני חוששת שהוא יתחיל את כיתה ב' וילדים יתנקלו לו.. זה מוציא אותי מדעתי.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד