בעיה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    חיה
    11/08/2011

יש לי ילדה שעולה מכיתה א' לב' בכיתה א' היא היתה תלמידה חדשה וניסיתי לחבר אותה עם חברות ללא כל הצלחה כיתתה מונה מס' מעט של בנות בערך 10 בנות בכיתה כל החופש היא היתה ללא אף חברה ולכן אני מתלבטת האם להעבירה שנה הבאה לכיתה אחרת אולי שם היא תמצא יותר חברות או להשאיר אותה בכיתה הנוכחית . הילדה אינה רוצה לעבור לכיתה אחרת אלא להישאר בכיתתה מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית - תגובה

סמדר ריינר
    11/08/2011

שלום חיה,
    העברת כיתה היא פיתרון רק אחרי שהבנו מדוע הילדה לא מתחברת והגענו למסקנה שזה ממש לא קשור אליה אלא לדינמיקה כיתתית. זה לא ברור לי מהתאור שלך. יכול להיות שלילדה שלך יש קושי ליצור קשרים חברתיים ואז זה יקרה לה גם בכיתה חדשה. בכלל, אף לא רצוי להפעיל פיתרון לפני שהבנו מה הבעיה. השלב הקודם לפעולה הוא תמיד הבנה, ומהתאור שלך לא ברור לי מה ההבנה שלך, ממה נובעת הבעיה. אולי הילדה שלך חסרת ביטחון, אולי חסרות לה מיומנויות חברתיות אולי יש בעיה אחרת, שלא קשורה אליה, וכו'.
    העובדה שהיא הייתה חדשה לא מסבירה מדוע היא לא התחברה שנה שלמה, גם בכיתה חדשה היא תהיה חדשה שוב, אז מה עשינו בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו