מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוק בן שנה וחודשיים שפוגע בעצמו..מירי13/08/2011
היי אני אמא לשלושה ילדים מקסימים(בן 5 . בת 3 וחצי . ובן שנה וחודשיים) התינוק שלי בן השנה וחודשיים. בתקופה האחרונה (בערך חודשיים)כל פעם שהוא לא מקבל משהוא מיד הוא דופק את הראש שלו בריצפה מאוד חזק ואז הוא עוד יותר בוכה בהתחלה ניבהלתי הרמתי אותו וחיבקתי אותו ואמרתי לו למה אתה עושה לך בובו(כואב) כואב למה? זה כבר נהיה מוגזם גם אם אני ישב איתו לשחק בשטיח ויקחו לו איזה משחק או כל פעולה שהוא לא רוצה הוא ירד מהשטיח עד לריצפה כדי לדפוק את הראש או שהוא מחפש את הדבר החד כדי להכאיב לעצמו. בחיים לא שמעתי או ראיתי תופעה כזאת ואני לא יודעת מה לעשות או לאן לפנות. (ד.א. אני לא יודעת אם יש קשר אבל ההריון שלו היה לא רצוי או מתוכנן והייתי בדיכאון מאוד עמוק שניסיתי להזיק לעצמי כמה פעמים ולא היה מעקב הריון(פעם אחת בהתחלה ופעם אחת באמצע ) ושבוע לפני הלידה עשיתי בדיקות דם ואמרו לי שהיה לי מונו וצריך לעשות ליד בדיקת cmv אני לא יודעת אם זה קשור היום ב"ה הכל תקין אצלי ואני מתה עליו! אשמח לקבל חוות דעת מה לעשות אם תופעה כזאת.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה וחודשיים שפוגע בעצמו.. - תגובה
סמדר ריינר14/08/2011שלום מירי,
ייתכן שזה קשור לכל הדברים שציינת, ואז כדאי לפנות לטיפול עבור עצמך. אבל קודם הייתי מנסה לבדוק האם זו לא דרך לקבל תשומת לב. זו לא תופעה כל כך נדירה, יש הרבה ילדים שעושים דברים כאלה, אפילו אם לא שמעת על זה קודם. הם פשוט מרגישים שזה עושה רושם עצום וכך הם מקבלים את מה שהם רוצים או לפחות המון יחס. תנסי להפסיק להתרגש מזה, ולהתעלם מזה. ייתכן שזה ייפסק לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)