ליקוק- דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ליקוק- דחוף!!!
    אתי
    14/08/2011

לפני כחודש הילדה שלי החלה ללקק את היד שלה ואז לגעת היכן שנעקצה ע"י יתוש. הבעיה שהעקיצה עברה והיא ממשיכה ואז נוגעת באף(הקטע עם האף היה לה כשהצטננה בחורף אבל עבר ממזמן) . יש לה גם קטעים שהיא מגרדת את הפות (על התחתונים) אבל לא הרבה.
    לרוב כל הגירודים קורים ממש ללא הפסק כשלא נמצאים בבית. בבית זה קורה לפרקים. זה התחיל ממש החופש וזה די מלחיץ אותי שהיא תעלה לכתה א' וזה יקרה ליד ילדים אחרים ויצחקו עליה או שהמורה תחשוב משהו...
    ניסיתי לדבר איתה להסביר לה שזה לא יפה לא מכובד שתעשה את זה בחדר
    ניסיתי להשים לה מרה זה עובד אבל לא להרבה זמן עד שהיא שוטפת ידים אחרי שירותים...
    לצערי גם ליד אנשים זה מביך ואני מוצאת את עצמי מנסה להתעלם ואחרי זמן לא קצר אני מעירה לה בלי סבלנות

מה עושים???
    היום אני מנסה להתעלם וללכת ממנה כל פעם שזה קורה למקום אחר בבית...

אשמח לתשובה מהירה .עוד שבועיים וחצי כתה א' ואני לא רוצה שתהיה לה חוויה לא נעימה בגלל זה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליקוק- דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוק- דחוף!!! - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2011

שלום אתי,
    יכול להיות שהילדה שלך מפתחת התנהגות אובססיבית, זה קשור לחרדה ומצריך טיפול. אם התופעה אכן מטרידה אותך כדאי לפנות לאיש מקצוע בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו