טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, זקוקה לעזרה נואשות....בני בן השנתיים וחצי גמול ביום לחלוטין מטיטול. בלילה עדיין לא. יש לנו בעיה מטריגה - הוא מסרב בכל תוקף לעשות קקי בשירותים וניסינו את כל השיכנועים שאפשר...נראה שהוא חושש מזה נורא ולכן עושה במכנסיים...מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הצעתי הינה כזו: 1. הילדה שלי לא הייתה מוכנה לעשות בשירותים ופשוט הייתה מתאפקת (יותר אפילו גרוע מלעשות) גרמתי לה באמצעות מיץ שזיפים , ממש מעט (חלטתי שזיפים עם מים חמים) ומזגתי חצי כוס מהמים האלה וחצי כוס מיץ רגיל וזה גרם לה לא לחשוש מהשירותים התדירות גדלה ולאט לאט הפסקתי עם זה ... 2. ציינתי בפניה את עניין הבוגרים , היא עולה לגן הזה בשנה הקרובה ... 3. הפתעות ומתנות ... היא מאוד אוהבת שוקלד ומיד אחרי הקקי היא מקבלת 4. אנו מסתכלות על הקקי ונפרדות ממנו ... יש להם חשש ממשהו שיוצא להם מהגוף ועל כן להסתכל ולהיפרד עושה את הכל 5. תנסה סיר (למרות שאני לא ממש בעד...) 6. ספר בשירותים של נפתלי והסיר -אני מקריאה לה סיפור.... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד