ילד בן 5 נושך שרוולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 נושך שרוולים
    תמי
    15/01/2008

הי,
    בני בן 5 נושך באופן קבוע את שרווליחולצתו (או את הצווארון אם השרוול קצר), עד לרמה שהחולצה נרטבה ויש להחליפה במהלך היום. אם הוא לא עם בגד בפה, יש לו משהו אחר שהוא נושך - בלון, משחק, שרוך - הוא חייב שיהיה לו משהו בפה. לא ברור לי אם זו הנשיכה, או המציצה, בכל מקרה זה מלווה בהמון רוק. אני מעוניינת למצא דרך להפסיק את זה לפני שהוא עולה לכיתה א כדי לפטור אותו מהצורך להחליף בגדים במהלך היום.
    אשמח לתובנות לגבי ממה נובעת ההתנהגות ואיך אפשר להתמודד איתה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 נושך שרוולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיכת שרוולים

שושי יעקובי
    16/01/2008

כדאי לבדוק את הסיבה לצורך של בנך בגרייה בפה, האם הצורך בגרייה היה קיים גם בשנים הקודמות או התפתח לאחרונה? אם זה משהו מתמשך יכול להיות כי יש לכך בסיס תחושתי כלשהו ולכן הייתי ממליצה לך להתייעץ עם מרפאה בעיסוק או קלינאית תקשורת, שתיהן אמורות להתמחות בתחום זה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תמי
    16/01/2008

זה באמת משהו שתמיד היה לו. כמובן בהתחלה עם מוצץ אבל מרגע שהפסקנו עם המוצץ זה עם כל דבר אחר שהוא מוצא בסביבה.
    מודה לך על ההפניה לגורם המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו