ילדה בת 8 עם עודף משקל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 8 עם עודף משקל
    אתי
    16/08/2011

שלום, בתי בת ה - 8 סבלה מאז ינקותה מעודף משקל קל. לא הייתי מגדירה אותה שמנה אבל בהחלט שמנמונת. הילדה פשוט אוהבת לאכול ואני מנסה להסביר לה על ההשלכות הבריאותיות של השמנה. אני לא משתמשת בפועל ש.מ.נ ע"מ לא ליצור תסביכים מיותרים אבל נראה שכל העניין הבריאותי לא מזיז לה בכלל.
    היא ילדה מאוד יפה ואסטתית אבל בכל הנוגע לעודף משקלה מרגיש לי שהיא בכלל לא מבחינה בזה. מפאת יופיה המיוחד ואופייה הנעים למזלי ילדים עדיין לא מציקים לה אבל אני כלכך פוחדת שזה יגיע ואני רואה איך היא חוצה את הקו הדקיק בין ילדה מלאה לילדה שמנה לאחרונה ואני כל כך רוצה להימנע מכך.
    לא יודעת מה להגיד ואיזה מסר להעביר בלי לפגוע ברגשותיה או בביטחון העצמי שלה. לא רוצה להתחיל עם דיאטנית כי לא רוצה להכניס תסביכים בגיל כזה או שאולי אני טועה וזה הפיתרון? לא יודעת... מבולבלת... רוצה כל כך לעזור לה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 8 עם עודף משקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 8 עם עודף משקל - תגובה

סמדר ריינר
    16/08/2011

שלום אתי,
    לא נשמע לי שכרגע בתך זקוקה לעזרה. זה נשמע יותר חרדה שלך. בכלל לא בטוח שהיא תחצה את הקו ותהיה שמנה. יחד עם זה את יכולה אם את רוצה לווסת את העניין התזונתי בבית באופן כללי ולא בצורה שממוקדת בה. להכניס הבייתה רק אוכל בריא ולא משמין, לא לייצר פיתויים, להקפיד על ארוחות מסודרות וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו