בני וחבר שלו....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני וחבר שלו....
    עדי
    19/08/2011

שלום,

יש לי ילד בן תשע ולו חבר "טוב" כבר שנה.

יש שתי בעיות:

החבר הזה נדבק לבן שלי בדרך שלא מאפשרת לו להיפגש עם ילדים אחרים.

זה מגיע למצב של כל יום טלפונים ואם הוא לא תופס אותו בבית אמא שלו שזו הבעיה השנייה מתקשרת אליי לפלאפון ומתחקרת אותי איפה הוא ...
    הבן שלי מצד אחד אוהב את החבר אבל מצד שני גם מרגיש שלא טוב לו איתו.
    אין ספק שהחבר מושך אותו למטה.
    למרבה הצער אמא שלו מאוד מעורבת !ברמות של ממש !היא פסיכולוגית במקצועה ולצערי כל שיחה איתה נשמעת לי כמו טיפול למשל:לילה אחד בני ישן אצלו ואמא של החבר יצאה עם בעלה והזמינה בייביסיטר.מסתבר שהם שיחקו עד 12 בלילה!!
    ומה עוד היא מתקשרת אליי ואומרת לי שהבן שלי ילד מסכים!!אחרי שנתנה להם לשחק עד הלילה!!עכשיו שיהיה ברור אני כעסתי ושוב היא התקשרה אליי בנימה פסיכולגית והתנצלה ולא התכוונה לזה לפי דבריה.הבעיה היא שזה שיטתי היא כל הזמן איך שהוא פוגעת בי ואח"כ מתנצלת כדי שבנה לא יאבד את הקשר הזה.לבן שלה חשוב לציין אין חברים אחרים...

ניסיתי הכל!היא פשוט אובססיבית ולא מניחה .דיברתי איתה ,ניסיתי אפילו להתעלם פעם וביקשתי שהשיחות יהיו רק בן הבנים וזה עבד לבדיוק שבוע!איפה שהוא אני מרגשיה שהיא מתעללת בי ונמאס לי כבר אני רק רוצה שתניח לי ולבני בשקט.
    אני אובדת עצות לגמרי...
    פשוט נמאס לי מה לעשות??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני וחבר שלו....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני וחבר שלו.... - תגובה

סמדר ריינר
    20/08/2011

שלום עדי,
    את צודקת, אם את לא תצליחי לשים גבולות לאותה אם, לא תוכלי לתת דוגמה לבנך איך מציבים גבול לחבר. חשוב שתזכרי שאף אחד לא יכול להכריח אותך לקשר בניגוד לרצונך. כאן חשוב מאוד להיות עיקביים וקצרים. כשהיא מתקשרת לא להיכנס איתה לשיחות. אם את מזהה את הטלפון שלה, כמובן שעדיף שלא תעני. אם תתמידי - היא בסוף תתייאש אבל לזה ייקח זמן, חשוב להחזיק מעמד ולהיות עיקבית. אם אין לך אפשרות לזהות את השיחה, וענית, חשוב שתהיי מאוד קצרה וברורה - תגידי לה מייד במשפט הראשון שסיכמתם שהיא לא מתקשרת אלייך, ולכן את מסיימת את השיחה כאן. אל תיגררי איתה לשום שאלה שלה. אל תחששי להיות לא נחמדה או במקרה שהיא לא מאפשרת לך לסיים את השיחה פשוט לנתק אותה. היא בונה על זה שקשה לך להיות "רעה" אבל חשוב מאוד שתביני שזה לא רוע אלא פשוט אסרטיביות. תתמידי בכך מספר שבועות והיא תבין את המסר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלעת בול!

עדי
    20/08/2011

תודה על תשובתך המהירה!
    הבעיה היא שהיא נוהגת גם להתקשר לבית והרבה פעמים בני עונה והיא שואלת אותו אם הוא רוצה לבוא אליהם...כביכול עוקפת אותי..(כבר ניתקתי את הקו הרבה בגללה)
    אין לי ספק שגם אם אתעלם ממנה כמה ימים היא פשוט תגיע לביתי ותרצה לדבר.אני שוקלת לא לפתוח לה עד כמה שזה נשמע "אכזרי" פשוט נמאס לי לגמרי מהקשר הזה!

מקווה שיהיה לי הכוח להתנתק ממנה .עצוב שפסיכולוגית צריכה להגיע למצב כזה שכביכול לא "מבינה" מצבים ..
    הבנתי שאסור לי לדבר איתה בכלל בגלל שיש לה יכולת דיבור ושכנוע מעולה!ובזה צדקת בכל מילה!

שוב תודה!
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו