מלתחות בים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מלתחות בים
    יוני
    20/08/2011

שלום

אני תלמיד בחטיבת ביניים ולפני כמה ימים בחופש הלכתי לים ואחרי זה נכנסתי למלתחות כדי להתקלח ולהתלבש. פתאום בזמן שהייתי ערום לגמרי ראיתי שם במלתחה מורה שלי (הוא היה לבוש אם זה חשוב) ונורא התביישתי. אני לא בטוח ב100% שהוא ראה אותי אבל נראה לי שכן. עוד מעט נגמר החופש ואני ממש חושש מהמפגש איתו מה הוא יחשוב, איך הוא יגיב וכו'

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלתחות בים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה סתם בפאניקה

אנונימי
    20/08/2011

מה כבר יכול לקרות?
    אנחנו בני אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלתחות בים - תגובה

סמדר ריינר
    21/08/2011

שלום יוני,
    אפשר להבין את המבוכה שלך. אם זאת חשוב שתזכור שלא עשית שום דבר לא בסדר.יכול להיות שהמורה במבוכה לא פחות ממך. מה הוא יכול לחשוב עליך? אני מניחה שגם אם ראה אותך סביר להניח שהוא לא זוכר את זה כמוך, זה לא כל כך חשוב, ואין לדעתי שום דבר מיוחד שהוא יכול לחשוב עליך. כשהמחשבות האלה עולות אצלך, נסה לא להתחפר בהן אלא לעבור למחשבות אחרות נעימות יותר. עם הזמן זה יעבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו