טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני תלמיד בחטיבת ביניים ולפני כמה ימים בחופש הלכתי לים ואחרי זה נכנסתי למלתחות כדי להתקלח ולהתלבש. פתאום בזמן שהייתי ערום לגמרי ראיתי שם במלתחה מורה שלי (הוא היה לבוש אם זה חשוב) ונורא התביישתי. אני לא בטוח ב100% שהוא ראה אותי אבל נראה לי שכן. עוד מעט נגמר החופש ואני ממש חושש מהמפגש איתו מה הוא יחשוב, איך הוא יגיב וכו'
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יוני, אפשר להבין את המבוכה שלך. אם זאת חשוב שתזכור שלא עשית שום דבר לא בסדר.יכול להיות שהמורה במבוכה לא פחות ממך. מה הוא יכול לחשוב עליך? אני מניחה שגם אם ראה אותך סביר להניח שהוא לא זוכר את זה כמוך, זה לא כל כך חשוב, ואין לדעתי שום דבר מיוחד שהוא יכול לחשוב עליך. כשהמחשבות האלה עולות אצלך, נסה לא להתחפר בהן אלא לעבור למחשבות אחרות נעימות יותר. עם הזמן זה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד