מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהגולן20/08/2011
אני בן 18 ולפני כשנה התחלתי לחקור את נושא הדת והאמונה,בני דודים שלי הם כיום חרדים שחזרו בתשובה ויצא לי להתארח הרבה פעמים בשמחות שלהם וגיליתי עולם אחר ושלם שלא הכרתי קודם וסגנון החיים הזה תפס אותי הרבה זמן שחשבתי על זה גם ולכן התחלתי לחקור בתקווה שאמצא את האמונה באלוהים וכך אוכל לחזור בתשובה,למרבה הצער אני לא מאמין באלוהים אחרי שנה של מחשבה ובירורים אני גם לא חקרתי לבד אלא עם אחי ועוד חבר שהתעניינו בנושא כמעט מאותן נסיבות וכיום אני לא מאמין בכלל ובאיזה שהו מקום אני מרגיש שאני רוצה להיות חרדי אך אני לא יכול להגשים זאת משום חוסר האמונה,כשגיליתי שאני לא מאמין אז היו תוקפות אותי מחשבות על חוסר משמעות וריקנות אך כיום אני נקי מהמחשבות האלה אבל עדיין המחשבות על 'להיות חרדי' פוקדות אותי והייתי רוצה להגשיםא ת זה כי זה נראה לי האושר האמיתי אך אני לא יכול וזה הרבה פעמים מוריד לי קצת מהמורל,אם זה יעזור אני יציין מה מושך אותי בעולם של החרדים ואולי דרך זה נגיע לפיתרון,אז דבר ראשון הלבוש שלהם הוא עושה לי משהו שאני לא יכול להסביר זה מה שמייחד אותם וסך הכל הלבוש הזה מעורר בי חשק עז,סגנון החיים של ללמוד ולעסוק סביב מטרה אחת מוגדרת בידיעה שיש עוד חיים אחרי המוות זה תמיד מעודד ומרגיע שיש השגחה עליונה ובגדול הכבוד והשמחה הגדולה שאני רואה שם כל אלה מושכים אותי מאוד, הייתי רוצה להיות חרדי אפילו פחות בגלל החיים אחרי המוות והאמונה אני לא תלותי זה פשוט עושה לי משהו אחר,הייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ליאת גרוס21/08/2011שלום גולן
נשמע שאתה מחפש משמעות לחיים. ובכן... אתה לא הראשון ולא האחרון... וגיל 18 הוא גיל מתאים להתלבטויות. אם זה מרגיע אותך, עם הזמן , כשמתבגרים נכנסים לשגרה רגועה יותר ואז מתפנה אנרגיה אמיתית למימוש עצמי ולהגשמה.
עניין האמונה הוא אישי. להיות חרדי בגלל הלבוש זה לא לעניין. זה גם לא ימלא את הצורך שאליו אתה חותר. הפחד מהמוות הוא פחד אוניברסלי. לומדים לחיות איתו כי אין ברירה. גם אם תאמין וגם אם לא, בסוף תמות.ומה שיקרה אח"כ , אין איש יודע... גם לא מי שחושב שכן...
קח את הזמן. שום דבר לא בוער. תראה מה עושה לך טוב ומי עושה לך .טוב. התשובות כבר יבואו מעצמן... אתה תראה... בינתיים תקשיב לעצמך ותהנה מהחיפוש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)