ממציאה לעצמה שם חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ממציאה לעצמה שם חדש
    יונית
    21/08/2011

שלום,

בתי בת 3.7 שנים. בחודשים האחרונים היא המציאה לעצמה שם חדש ולפעמים שאני פונה אליה בשמה או אומרת לה משהו היא אומרת לי "לא קוראים לי ..., קוראים לי (בשם החדש שהמציאה)".
    אציין כי "השם החדש" אינו שם של מישהי שאנו מכירים, לא דמות מהטלויזיה, ואף אינו שם בכלל כי אם צירוף אותיות סתמי (לדוגמא, משהו כמו "ליפי").
    לא מדובר במשהו שאני יכולה לזהות שקורא בזמן מסויים או בסיטואציה מסויימת וזה אפילו נורא חמוד.
    עוד נקודה חשובה, אביה ואני התגרשנו כשהיתה בת שנה בגירושים קשים וכואבים ובתי חוותה במשך תקופה ארוכה והיתה ועודנה עדה, לצערי הרב, לויכוחים בלתי פוסקים ביני לבין בני משפחתי.
    שאלתי היא, כיצד אני אמורה לנהוג מולה בהקשר זה? האם להתעלם? האם לתקן אותה ולומר לה לא קוראים לך .... קוראים לך..., האם לשתף פעולה?
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממציאה לעצמה שם חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממציאה לעצמה שם חדש - תגובה

ליאת גרוס
    21/08/2011

שלום יונית
    את מתארת התנהגות נורמלית ותקינה לגילה. שתפי פעולה ותזרמי איתה בכיף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יונית
    21/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו