טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 3.7 שנים. בחודשים האחרונים היא המציאה לעצמה שם חדש ולפעמים שאני פונה אליה בשמה או אומרת לה משהו היא אומרת לי "לא קוראים לי ..., קוראים לי (בשם החדש שהמציאה)". אציין כי "השם החדש" אינו שם של מישהי שאנו מכירים, לא דמות מהטלויזיה, ואף אינו שם בכלל כי אם צירוף אותיות סתמי (לדוגמא, משהו כמו "ליפי"). לא מדובר במשהו שאני יכולה לזהות שקורא בזמן מסויים או בסיטואציה מסויימת וזה אפילו נורא חמוד. עוד נקודה חשובה, אביה ואני התגרשנו כשהיתה בת שנה בגירושים קשים וכואבים ובתי חוותה במשך תקופה ארוכה והיתה ועודנה עדה, לצערי הרב, לויכוחים בלתי פוסקים ביני לבין בני משפחתי. שאלתי היא, כיצד אני אמורה לנהוג מולה בהקשר זה? האם להתעלם? האם לתקן אותה ולומר לה לא קוראים לך .... קוראים לך..., האם לשתף פעולה? תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד