מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיבוקים לזריםחוה22/08/2011
ביתי בת ה - 6 ילדה מקסימה.
אבל מחבקת כל אחד מבוגר שאני פוגשת (מבוגר שגם היא מכירה).
לדוגמא: היום הייתי איתה בעבודה שלי , ופתאום המנקה נכנסה והיא (ביתי)פתאום קמה ומחבקת אותה.... אני הייתי בהלם כי אותה דווקא היא לא מכירה.
יותר מאוחר חברתי לעבודה . גם אותה היא חיבקה, ממש שמה את הראש על הכתף.
זה קצת מציק לי. הרי לא אמורים לחבק כל אחד.
למשל אין לי בעיה שבכיתה א' היא תחבק את המחנכת שלה.
עלי לציין שלילדה אין צורך בתשומת לב נוספת. היא השלישית שלי בת הזקונים כל תשומת הלב בבית מופנית אליה כולל חיבוקים ונישוקים עד בלי די.
איך אני מסבירה לה שלא מחבקים כל אחד ?
היום קצת ניסיתי, והיא ישר החלה לבכות ואמרה בתמימות " אבל למה ? חיבוקים זה אהבה ואני אוהבת חיבוקים"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבוקים לזרים - תגובה
סמדר ריינר23/08/2011שלום חוה,
גם אם היא לא מבינה למה, עדיין חשוב שהמסר יהיה תקיף וברור. את לא חייבת לשלכנע אותה שאת צודקת, יש דברים שהורים קובעים שלא עושים. צריך להסביר לה שזה לא מקובל, שלא מחבקים אנשים שלא מכירים, זה שאנחנו רוצים לחבק אותם זה לא אומר שהם רוצים לחבק אותנו, לא לכל אחד זה נעים, וכל אחד חייב לכבד את גבולות הגוף של האחר. חיבוק זה משהו שעושים עם מישהו שאוהבים ומרגישים קרובים אליו וזה יכול לקורת רק אחרי הכרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)