חיבוקים לזרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיבוקים לזרים
    חוה
    22/08/2011

ביתי בת ה - 6 ילדה מקסימה.
    אבל מחבקת כל אחד מבוגר שאני פוגשת (מבוגר שגם היא מכירה).
    לדוגמא: היום הייתי איתה בעבודה שלי , ופתאום המנקה נכנסה והיא (ביתי)פתאום קמה ומחבקת אותה.... אני הייתי בהלם כי אותה דווקא היא לא מכירה.
    יותר מאוחר חברתי לעבודה . גם אותה היא חיבקה, ממש שמה את הראש על הכתף.
    זה קצת מציק לי. הרי לא אמורים לחבק כל אחד.
    למשל אין לי בעיה שבכיתה א' היא תחבק את המחנכת שלה.
    עלי לציין שלילדה אין צורך בתשומת לב נוספת. היא השלישית שלי בת הזקונים כל תשומת הלב בבית מופנית אליה כולל חיבוקים ונישוקים עד בלי די.
    איך אני מסבירה לה שלא מחבקים כל אחד ?
    היום קצת ניסיתי, והיא ישר החלה לבכות ואמרה בתמימות " אבל למה ? חיבוקים זה אהבה ואני אוהבת חיבוקים"...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיבוקים לזרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבוקים לזרים - תגובה

סמדר ריינר
    23/08/2011

שלום חוה,
    גם אם היא לא מבינה למה, עדיין חשוב שהמסר יהיה תקיף וברור. את לא חייבת לשלכנע אותה שאת צודקת, יש דברים שהורים קובעים שלא עושים. צריך להסביר לה שזה לא מקובל, שלא מחבקים אנשים שלא מכירים, זה שאנחנו רוצים לחבק אותם זה לא אומר שהם רוצים לחבק אותנו, לא לכל אחד זה נעים, וכל אחד חייב לכבד את גבולות הגוף של האחר. חיבוק זה משהו שעושים עם מישהו שאוהבים ומרגישים קרובים אליו וזה יכול לקורת רק אחרי הכרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו