מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הולדת אח הוביל לזעםהדס23/08/2011
היי
נולד לנו בן קטן לפני 3 שבועות .אח לילד בן שנתיים ועשרה חודשים
מאז הלידה הגדול לא מפסיק לצרוח על הכול
ניסינו ללטף וולחבק, ניסינו ברוגע וניסינו בכעס להתמודד- כלום לא עוזר
הוא צועק ואני מאבדת שפיות
איך מתמודדים עם זה ..
אני מוצאת זמן לבד איתו והוא מלאך אבל כשחוזרים להרכב מלא הוא מתחיל שוב לצרוח
לדוגמא הוא צורח אם בעלי מתיישב על אותה הספה שהוא יושב עליה, או אם אני נותנת לו פרוסה עם גבינה כי השוקולד נגמר
זה זמני אני מבינה וקראתי את התגובות פה למקרים דומים ועדיין אני חייבת קרש הצלה כלשהו כי המצב הזה נוראי
הוא מושך את שעת השינה לעשר וחצי בלילה,אני קורסת ככה
אודה לעיצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולדת אח הוביל לזעם - תגובה
סמדר ריינר24/08/2011שלום הדס,
חשוב מאוד שתנסי לא להתייחס לצעקות שלו ולא תנסי להשקיע המון מאמץ להפסיק אותן. באופן זה הוא רק מושך תשומת לב דרך הצעקות ובכך משיג את מטרתו. חשוב מאוד להיות עקביים בעניין הזה. הצגה שאין לה קהל יורדת מהבמה לבד. אפילו אם זה ייקח שעות בהתחלה. כנ"ל לגבי שעת השינה. חשוב להעביר מסר חד משמעי - עכשיו הולכים לישון, מכבים את האור ולא מתייחסים יותר לקריאות וצעקות מהכיוון. אם הוא יורד מהמיטה מחזירים אותו ללא מילים. כך כמה לילות עד שזה יופנם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)