מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה23/08/2011
שלום,
מה יכולה להיות הסיבה כשלילד לא טוב בחוץ או בגן (בגלל החברה), או אם בעלי כועס עליו, הילד מתעצבן עלי ומתרחק ממני? ורק אחרי כמה דקות מתחיל לדבר איתי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכ' סמדר ריינר - תגובה
סמדר ריינר24/08/2011שלום אוקסנה,
היד שלך זקוק לזמן הרגעות עם עצמו. זה בסדר גמור וכדאי לאפשר את זה ולא ללחוץ עליו להתקרב אלייך כשזה לא מתאים לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוקסנה24/08/2011שלום ותודה על תגובתך,
הוא ילד שנפגע מהר. ואני מרגישה את זה, וגם רואה דמעות. זה פשוט שובר אותי לראות ולא לעשות כלום. אני מנסה לחבק ו..., ההרגשה שאם לא טוב לו, אז אני אשמה. מה עלי לעשות שלא ירצה להישאר לבד בצד? אני לא רוצה שהוא היסגר. לא רוצה!!! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
סמדר ריינר24/08/2011שלום אוקסנה,
זה בסדר אם הוא קצת נשאר לבד בצד, זה זמני, כשהוא יירגע הוא שוב ירצה קירבה איתך. לא חייבים דווקא באותו רגע, זה יכול לבוא גם אחר כך. לנסי להניח לו, להזמין אותו בלי ללחוץ והוא ינצל את ההזמנה מתי שמתאים לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוקסנה26/08/2011שלום ותודה על תגובתך,
לילד יש משחק "מה צורה וצבע?". הוא מאוד אוהב את המשחק הזה. כל יום המשחק על השולחן. אחרי שהוא מסיים את המשחק, הילד מבקש ממני לראות את סוף המשחק. שמתי לב שהסדר של צבעים איך שהוא מסדר על השולחן "לא משתנה". מתחיל מכתום, ירוק, לבן, שחור, אדום, חום, צהוב, כחול, תכלת, סגול, אפור, ורוד. מה זה אומר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
סמדר ריינר27/08/2011שלום אוקסנה,
זה אומר שהוא נהנה כשהדברים חוזרים על עצמם כי זה נותן לו תחושת קביעות וביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)