לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    אוקסנה
    23/08/2011

שלום,
    מה יכולה להיות הסיבה כשלילד לא טוב בחוץ או בגן (בגלל החברה), או אם בעלי כועס עליו, הילד מתעצבן עלי ומתרחק ממני? ורק אחרי כמה דקות מתחיל לדבר איתי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    24/08/2011

שלום אוקסנה,
    היד שלך זקוק לזמן הרגעות עם עצמו. זה בסדר גמור וכדאי לאפשר את זה ולא ללחוץ עליו להתקרב אלייך כשזה לא מתאים לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אוקסנה
    24/08/2011

שלום ותודה על תגובתך,
    הוא ילד שנפגע מהר. ואני מרגישה את זה, וגם רואה דמעות. זה פשוט שובר אותי לראות ולא לעשות כלום. אני מנסה לחבק ו..., ההרגשה שאם לא טוב לו, אז אני אשמה. מה עלי לעשות שלא ירצה להישאר לבד בצד? אני לא רוצה שהוא היסגר. לא רוצה!!! תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

סמדר ריינר
    24/08/2011

שלום אוקסנה,
    זה בסדר אם הוא קצת נשאר לבד בצד, זה זמני, כשהוא יירגע הוא שוב ירצה קירבה איתך. לא חייבים דווקא באותו רגע, זה יכול לבוא גם אחר כך. לנסי להניח לו, להזמין אותו בלי ללחוץ והוא ינצל את ההזמנה מתי שמתאים לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אוקסנה
    26/08/2011

שלום ותודה על תגובתך,
    לילד יש משחק "מה צורה וצבע?". הוא מאוד אוהב את המשחק הזה. כל יום המשחק על השולחן. אחרי שהוא מסיים את המשחק, הילד מבקש ממני לראות את סוף המשחק. שמתי לב שהסדר של צבעים איך שהוא מסדר על השולחן "לא משתנה". מתחיל מכתום, ירוק, לבן, שחור, אדום, חום, צהוב, כחול, תכלת, סגול, אפור, ורוד. מה זה אומר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

סמדר ריינר
    27/08/2011

שלום אוקסנה,
    זה אומר שהוא נהנה כשהדברים חוזרים על עצמם כי זה נותן לו תחושת קביעות וביטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו