טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני פונה אליכם מאחר והילדה שלי שהינה כמעט בת שש וחצי , השנה תתחיל כיתה א'. דורשת תשומת לב בלתי פוסקת כמעט, וגם אז בלי שום התראה מוקדמת היא מתעצבנת, בגלל שהבגדים שהכנתי לה לא לטעמה, לא שמרו לה פרוסת חלה וכו', הסיבות מגוונות מאוד ובד":כ לא חוזרות על עצמן. התעלמות מהצווחות הנוראיות שהיא משמיעה מביאות אותה להרביץ, להרוס את הבית, לברוח לכביש, להוציא את חגורת הבטיחות אם אנחנו בנסיעה וכיוצא בזה. כך שלא ניתן להתעלם מכך. יש לה אחות ואח גדולים וגם סבלנותם כלפיה פקעה לחלוטין. אחרי שההתקפים הללו הרסו את טיול הבר מצווה של הבן, הוא פיתח אליה שנאה של ממש, וקשה שלא להאשים אותו. היא סוחטת מאיתנו כל כך הרבה כוחות שבעלי פשוט מבקש שאחפש לה מסגרות כך שתשעה בבית כמה שפחות, מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד