מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי ביתמודדות עם ילדה בת 6 וחצי.רינת27/08/2011
היי
יש לי תאומים בני 8 (בן ובת )ובת נוספת בת 6 וחצי
הבת בת 6 וחצי בתקופה האחרונה מתנהגת כול הזמן בדווקה היא מקללת אף על פי שבבית היא לא שומעת קללות, כול דבר שהיא עושה היא עושה דווקה זורקת את הנעליים שלה , לא רוצה ליתקלח, וכאשר אני מבקשת ממנה לסדר את בדברים שלה היא לא מוכנה לעשות את מה שאני מבקשת ממנה וכמובן ברוב יאוש אני עוספת את הבלגן שהיא משאירה אחריה, מתחצפת בדיבור שלה, כול הזמן היא אומרת לי "סתמי" כשאני מבקשת ממנה לעשות משהוא או שהיא כול הזמן אומרת "חרא" וכול הזמן רוצה להיות רק איתי ולא עם אף אחד אחר גם לא עם אבא שלה,
לאומת זואת התאומים ילדים מאוד ממושמעים ומאוד סלחנים למה שהיא עושה גם להם כאשר הם רבים והיא מרביצה להם ,
יש סיתואציות שהיא ממש מוציאה אותי מדעתי ואני מאוד כועסת אלייה ואז אני אומרת לה תפסיקי כבר ליתנהג ככה ובמצבים מאוד קיצוניים אני אומרת לה שתמותי כבר מרוב כעס,
אני יודעת שזה לא בסדר בכלל ומאוד כועסת על עצמי על כך, אבל המצב לגמרי יוצא משליטה לפעמים, כמובן שאני לא מרביצה לה, ומאוד משתדלת ליתיחס אלייה יותר ולרצות את כול מה שהיא מבקשת ממני למרות שזה לא תמיד עונה לרצונות שלה. ואני מרגישה שאני עושה עבורה יותר מאשר לתאומים שאני מרגישה שזה גם לא בסדר. מה ניתן לעשות ואיך ניתן לפתור בעיה זו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ביתמודדות עם ילדה בת 6 וחצי. - תגובה
סמדר ריינר28/08/2011שלום רינת,
נשמע לי שאכן יש קשר מאוד קשה בינך לבין בתך, והוא קשה לשתיכן. נראה לי חשוב שתפני להדרכת הורים כדי לראות איך יוצאים מהפלונטר, זה נשמע לי מצב חמור מדי מכדי לפתור אותו בעיצות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)