המלצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המלצה
    לי
    29/08/2011

הי,

אני גרושה כמעט שנה, מעולם לא חשפתי את הילדים לגבר כזה או אחר מה גם שלא ממש חיפשתי. לפני כשבועיים הכרתי משהו והיות והילדים מרבית הזמן אצלי הוא מגיע אליי לפעמים בערב המאוחר כשהילדים ישנים.
    לצערי במהלך אותם שבועיים הילד התעורר וראה אותו כמובן שרק שוחחנו קרי הוא לא נחשף למעשה זוגי כזה או אחר אבל הוא שאל אותי "אמא למה כל פעם שאנחנו איתך את מביאה חבר" זה קרע אותי ראשית כי זה לא נכון אבל בתחושה שלו הפעמים שהוא נחשף זה כל הזמן וגם חוסר האונים שלי למול התשובה הנכונה וההולמת . אשמח להתייחסות של משהי/משהו שחווה סיטואצייה דומה והמלצה לגורם מקצועי שניתן להתייעץ עימו בנושא

המון תודה,
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה - תגובה

סמדר ריינר
    29/08/2011

שלום לי,
    נראה לי שאת קצת לוקחת קשה מדי את הסיטואציה. מותר לאמא להזמין חבר לשוחח איתו, גם אם זה מפריע לילד. הילד ביטא תחושה מוגזמת, וזה לא אומר שאת עשית משהו לא בסדר או שנגרם נזק ילד. להיפך יכול היות שקרה כאן משהו מאוד חיובי.לילדים בנים של אימהות ללא בן זוג, יכולה להיות פנטזיה לא מודעת שעכשיו הם הגבר של אמא. בואו של גבר אחר, מעמידה את הפנטזיה הזו בפרופורציה, וזה כואב לילד, אך מצד שני הכרחי, כי הוא לא באמת בן זוג של אמא, וזה לא כל כך בריא לאורך זמן להאמין בכך. כמובן, מאחר והקשר כרגע הוא רק בתחילתו, טוב עשית שעדיין לא הכרת אותו לילדים, וצריך לקחת את הכל בצורה הדרגתית, יחד עם זה לא עשית שום דבר רע, ואני מציעה לך להרגע, ולא להיכנס לתחושת אשמה מיותרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו