מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצהלי29/08/2011
הי,
אני גרושה כמעט שנה, מעולם לא חשפתי את הילדים לגבר כזה או אחר מה גם שלא ממש חיפשתי. לפני כשבועיים הכרתי משהו והיות והילדים מרבית הזמן אצלי הוא מגיע אליי לפעמים בערב המאוחר כשהילדים ישנים.
לצערי במהלך אותם שבועיים הילד התעורר וראה אותו כמובן שרק שוחחנו קרי הוא לא נחשף למעשה זוגי כזה או אחר אבל הוא שאל אותי "אמא למה כל פעם שאנחנו איתך את מביאה חבר" זה קרע אותי ראשית כי זה לא נכון אבל בתחושה שלו הפעמים שהוא נחשף זה כל הזמן וגם חוסר האונים שלי למול התשובה הנכונה וההולמת . אשמח להתייחסות של משהי/משהו שחווה סיטואצייה דומה והמלצה לגורם מקצועי שניתן להתייעץ עימו בנושא
המון תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה - תגובה
סמדר ריינר29/08/2011שלום לי,
נראה לי שאת קצת לוקחת קשה מדי את הסיטואציה. מותר לאמא להזמין חבר לשוחח איתו, גם אם זה מפריע לילד. הילד ביטא תחושה מוגזמת, וזה לא אומר שאת עשית משהו לא בסדר או שנגרם נזק ילד. להיפך יכול היות שקרה כאן משהו מאוד חיובי.לילדים בנים של אימהות ללא בן זוג, יכולה להיות פנטזיה לא מודעת שעכשיו הם הגבר של אמא. בואו של גבר אחר, מעמידה את הפנטזיה הזו בפרופורציה, וזה כואב לילד, אך מצד שני הכרחי, כי הוא לא באמת בן זוג של אמא, וזה לא כל כך בריא לאורך זמן להאמין בכך. כמובן, מאחר והקשר כרגע הוא רק בתחילתו, טוב עשית שעדיין לא הכרת אותו לילדים, וצריך לקחת את הכל בצורה הדרגתית, יחד עם זה לא עשית שום דבר רע, ואני מציעה לך להרגע, ולא להיכנס לתחושת אשמה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)