מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן ה 5שירה29/08/2011
לפני כשבועיים כמו כל שבת הלכתי עם בני בן ה 5 לבקר את סבא וסבתא בני 80. אלא שברגע שנכנסתי התברר לי שיש צורך דחוף להזמין אמבולנס לסבא.
אכן אובחן אצל סבא שטף דם בגזע המוח והוא עדיין מאושפז.
כבר ביום הראשון בני ביקש לבקר את סבא בבית החולים אך דחינו את בקשתו בגלל המראה הקשה שהוא עלול להיחשף אליו. אך גם כעת לאחר שבועיים הוא לא מתייאש ועדיין מבקש.
סבא עדיין מחובר למכשירים ומוזן דרך זונדה באף ועיניו חבושות.
אתמול הוא אף הציע לאחי ( דוד שלו) " אם תקח אותי לסבא אני יתן לך 1000 שקל".
איך עלינו כהורים להסביר לילד כי לא ראוי שיבקר את סבא כעת? איך להסביר לילד את מצבו של סבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני בן ה 5 - תגובה
סמדר ריינר29/08/2011שלום שירה,
קודם כל כדאי להתייחס למצוקה של הילד ולמה שהוא מרגיש, להגיד לו שאתם יודעים שסבא חסר לו, ושהוא מאוד מתגעגע, אבל כרגע סבא נמצא בבית חולים, וזה מקום לא נעים, סבא נראה לא כל כך טוב ולא נעים לראות את סבא כרגע. כשסבא ירגיש טוב יותר, אתם מבטיחים לו לקחת אותו, ואם הוא רוצה, הוא יכול לצייר לו ציור בינתיים. מעבר לזה אין צורך להיכנס לפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)