מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני אינו מחבקמירב29/08/2011
בני בן השנתיים אינו מחבק. כשהיה יותר קטן חשבתי שאולי הוא עוד לא למד לעשות זאת, אבל היום ברור לי שהוא מסוגל לעשות זאת אבל פשוט לא מעונין ואני לא מבינה למה. גם כשמחבקים אותו הוא מנסה להשתחרר ולברוח.
הוא ילד חמוד ופעלתן, עצמאי ועקשן, בעל דעה עצמאית, לפעמים בוחן את הגבולות, במיוחד לאחרונה (ואומרים לי שזה עניין של גיל).
לפעמים כשהוא במצוקה כל שהיא יבקש שנרים אותו על הידיים. לפעמים כשהוא במצב רוח טוב או תוך כדי משחק יבוא וישים ראש עלי או על מישהו מבני הבית, אבל רק לשניה ומיד הוא בתזוזה.
הוא ילד חמישי במשפחה, מקבל המון חום ואהבה מכל בני הבית ( ואנחנו כן מתחבקים בבית) אבל לא נותן חיבוקים (גם לא נשיקות).
מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה נורמאלי?
מאד קשה לי לא לקבל ממנו חיבוקים, אבל אם אוכל להיות בטוחה שזה נורמאלי וזה פשוט ענין של אופי, יהיה לי יותר קל לקבל את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני אינו מחבק - תגובה
סמדר ריינר29/08/2011שלום מירב,
יכול להיות שזה עניין של רגישות תחושתית, אולי זה פשוט לא נעים לו. כדאי להתייעץ עם רופא הילדים ו/או מרפאה בעיסוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי גם אצלי זה היה
מירב01/09/2011גם לי יש בן והוא כבר בן שלוש והוא גם היה כזה וגם אני דאגתי. אבל היום אני יודעת שזה בגלל שהוא לא היה זקוק לזה כי כל היום חיבקנו ונישקנו אותו אז זה לא היה חסר לו זה אפילו הציק לו. והוא ילד מלא ביטחון עצמי ולא זקוק לאישור של אנשים. למרות זאת אני כל הזמן אומרת לו שאני אוהבת אותו ואז יום אחד שעשיתי בשבילו משהו שהוא ממש אהב הוא אמר לי לי mamy i love you (אנחנו לא בארץ) וגם עבדתי איתו על רגשות כי היה נראה שלא אכפת לו מכלום אפילו כשהיה מקבל מכה חזקה לא היה בוכה אז לימדתי אותו מה זה עצוב ומה זב שמח ואם משהו מקבל מכה אז צריך ללכת לעזור לו אבל להסביר בלי לחץ. גם בהתחלה כשהייתי אוספת אותו מהגן הוא לא היה רץ אלי אז הייתי אומרת לו "קודם חיבוק לאמא" והיום הוא כבר רץ לחבק אותי. מה שחשוב לדעתי זה ללמד אותם להביע רגשות ונראה לי שהמגע יבוא אח"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)