מסרב לאכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מסרב לאכול
    מ
    30/08/2011

שלום

בני בן השנתיים וחצי פשוט מסרב לאכול.
    בהתחלה זה היה לא לאכול בשר, אח"כ לא לאכול גבינות ועכשיו זה לא לאכול כלום
    ניסיתי (וזו אולי טעות) לשחד אותו שאם יאכל יקבל חטיף או משהו כזה אבל זה לא עוזר, הוא מעדיף לוותר על החטיף או על תכנית הטלויזיה והעיקר לא לאכול.
    אני מבשלת המון ומנסה לגוון וזורקת הכל, מבחינתו הוא יכול לאכול דובונים או במבה
    ברור לי שחלק מהבעיה זו אני שאני לחוצה שיאכל אבל מצד שני אני לא מסוגלת לשחרר כי אז ישאר רעב. מיום חמישי הוא אכל כל כך מעט שאני לא יודעת אם הגיע ל500 קלוריות ביום.
    באופן כללי הוא ילד פעלתן, סקרן, ערני, חכם מאוד ואני מפחדת שכל ה"דווקא" עם האוכל ייקח אותו אחורה.

מה לעשות כי אני ובעלי אובדי עצות
    בתודה מראש
    מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרב לאכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרב לאכול - תגובה

סמדר ריינר
    31/08/2011

שלום מ,
    את צודקת שאת חייבת לשחרר. לא יקרה כלום אם הוא יישאר רעב. האו לא עומד למות מרעב, אני מניחה. בכל אופן אם את לא מצליחה כדאי שתפנו לטיפול, עבורך או באופן משפחתי. אם אתם גרים באיזור מהמרכז אתם יכולים לפנות לבית חולים שניידר, יש שם מרפאה שמתמחה בהפרעות אכילה בגיל הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו