מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה!!אמא17/01/2008
בני בן 3 + 3 חודשים גמול מחיתולים גם ביום וגם בלילה קרוב לחמישה חודשים. לאחרונה היה סיפור בגן של אלימות מצד הסייעת כלפי ילד אחר בגן ואנו כהורים מודאגים נלחמנו בכל הכוח בכדי להוציא אותה מהגן של בננו. כיום הסייעת לא נמצאת בגן יותר אך עדיין קיימים מתחים בנינו (ההורים) לבין הגננת שמנהלת את הגן שהתנגדה לפיטוריה של הסייעת שלה, כמו כן היו הורים נוספים שהתנגדו לפיטורים , הורים שילדיהם חברים של בני מהגן.
בשלושה הימים האחרונים בני מפספס ומרטיב בלילה, אני יודעת שיש לו הרבה חלומות שלעיתים הוא מתעורר מהם ולעיתים לא אך ההרטבה של 3 ימים רצופים מדאיגה אותי ורציתי לשאול האם זהו סוג של ריגרסיה ואם כן כיצד אוכל לעזור לבני במצב הזה.
כמו כן יש לציין שהיו פיספוסים במהלך החמישה החודשים האלו אך מעטים מאוד.
אני מודאגת מאוד וחוששת שכל המצב הלא נעים והמתחים מהורים נוספים של ילדים בגן משפיעים על בני בדרך זו או אחרת.
אבקש את עצתכם המהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה???
אמא20/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה, בבקשה אני מו
אמא21/01/2008אני מוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא המודאגת מהקטן שמפספס
ויט21/01/2008יופי שאת עירנית ודרוכה. לאור המתרחש לאחרונה כדאי מאוד שכל הורה יבדוק מחדש את חלקת אלוהים הקטנה בה מבלה ילדו/תו משך חצי מהיום. אולם, (ולא שאני פסיכולוגית), חשבת על האפשרות שבנך סתם מקורר??? יתכן וזו הסיבה לכך שהוא מפספס פתאום.... כדאי לבדוק גם את זה!!!
אמא מנוסה בפספוסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
אמא22/01/2008אם המצב ימשך והוא ימשיך לפספס , מה עושים? האם לומר לו משהו או שפשוט לתת לזמן לעשות את שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבת לילה
שושי יעקובי21/01/2008יכולות להיות סיבות שונות להרטבה וכדאי להמשיך ולעקוב מספר שבועות. יחד עם זאת יכול להיות שהוא חש את המתח שלכם או מתח בגן, לילדים חושים חדים והם מגיבים למצבים הרגשיים של המבוגרים סביבם. נשמע שאתם הייתם בתוך סערה, ויכול להיות שהוא חש והגיב למתח סביבו. איני בטוחה כמה צריך להתערב ברמת הילד זה תלוי למה מהקונפליקט הוא היה חשוף. אם המשבר הסתיים, אז אני מניחה שכאשר הסביבה תרגע, גם הילד ירגע.
שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)