למה לא עונים לי?? פעם שלישית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי?? פעם שלישית
    קרן
    01/09/2011

שלום
    כבר שאלתי בפורום זה לפני חודש- אך לא קיבלתי תשובה.- שואלת שוב.
    בתי בת שנתיים +2 מאוד מפחדת מזרים מסויים.
    אני אתן דוגמאות.
    1. הגענו לאורחים לכבוד חג,היא היתה בת שנה+ 10 ח' . הכל התחיל יחסית טוב, הסברתי שאנכנו הגענו לאורחים, היו שם כמה שהיא מקירה וכמה שלא. פתאום היא ראתה אחד מהאורחים ילד בן 16.(שהיא לא ראתה אותו אף פעם לפני.) וניכנסה להיסטריה, סירבה להיכנס לתוך הבית, היינו כל הערב בחצר, שם היא צחקה ושיחקה, וכמה שלא ניסינו להכניס אותה לבית פשוט צרחה והיתה בורחת, שיחקה עם כל אחד שיצא לחצר אליה חוץ מאותו ילד (הוא ניסה לשחק איתה) ברגע שאמרנו שאותו ילד כבר הלך היא הסכימה להיכנס.
    ברגע שאני מזכירה את השם שלו ואומרת לה שאנכנו הולכים אליו, היא אומרת שהיא לא רוצה.
    2. לאחר חודשיים עשינו על האש, ושוב הכל התחיל טוב, ברגע שהיא ראתה את הילד הזה(אותו אחד) היא לא הסכימה להיתקרב לשם. היתה קילומטר מהמקום. ושוב צחקה ושיחקה, איך שהוא ניסה להיתקרב אליה- דמעות והיסטריה.
    3. היינו בגינה ואז הגיעה אליינו בן דוד (בחור בן 20). הוא הגיעה קודם לגינה, היא ראתה אותו מתקרב, חיבקה אותי חזק וסירבה להיסתכל אליו. בערב ישבנו כולנו שבת, ושוב אותו סיפור. היא ניכנסה לחדר ולא הסכימה לצאת בגלל הנוככחות שלו. ברגע שהוא הלך הכל נירגע, היא יצאה לסלון.(היא לא ראתה אותו אף פעם לפני)

יש עוד הרבה דוגמאות כאלו.

היא הולכת לגן, מאוד מפותחת, מדברת ממש טוב. אבל הבעיה הזאות מאוד מטרידה אותי, אני לא יודעת כבר מה לעשות, היא מתידדת עם הרבה אנשים, ופתאום בוחרת לעצמה את מי הי "לא אוהבת"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי?? פעם שלישית - תגובה

סמדר ריינר
    02/09/2011

שלום קרן,
    אני לא יכולה לדעת ממה נובעים הפחדים של בתך מבלי להכיר אתכם. אם זו תופעה שמפריעה לכם, אנא פנו לייעוץ מסודר. אתם יכולים לנסות קודם כ במכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו