הילדה בבית בסדר ובבי"ס בחרדה ולחץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילדה בבית בסדר ובבי"ס בחרדה ולחץ
    קלודין
    03/09/2011

אנא ייעצו לי כיצד לעזור לבתי בת ה9 , מאז שעלתה לא' ללא חברה מהגן אני מרגישה שמאד קשה לה והיא לא ממש רגועה ופנויה ללמידה. כל דבר מלחיץ אותה והיא מרבה לבכות ולא לאכול בבי"ס. אין לה חברות ואף לא חברה אחת טובה בכתה ,ולעיתים היא מרגישה דחויה ( למרות שהיא מדהימה יפה וחכמה), אך כישוריה החברתיים לוקים בחסר. אני רוצה להציל את הנפש הקטנה שלה, שהיא תהיה ילדה שמחה ותסיר דאגות מלבה (כמו: אולי השומר ינעל את בי"ס לפני שתצא, או אולי אחיה שבכתה ב' לא יחכה לה, וכו'...). אודה לכם על טיפולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים חברתיים

ד''ר שירי שדה שרביט
    04/09/2011

לאמא שלום,
    לאור העובדה שהבעיות נמשכות כבר כשלוש שנים, מומלץ לפנות להתייעצות עם איש מקצוע לגבי הקשיים החברתיים של בתך. כתובת ראשונית הינה יועצת או פסיכולוגית בית הספר, שיוכלו להיעזר גם במחנכת כדי להבין את ההתנהלות של בתך בכיתה. מומלץ לטפל בכך במהרה, הקשיים שתיארת בוודאי מקשים על הילדה מאד.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו