טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אנא ייעצו לי כיצד לעזור לבתי בת ה9 , מאז שעלתה לא' ללא חברה מהגן אני מרגישה שמאד קשה לה והיא לא ממש רגועה ופנויה ללמידה. כל דבר מלחיץ אותה והיא מרבה לבכות ולא לאכול בבי"ס. אין לה חברות ואף לא חברה אחת טובה בכתה ,ולעיתים היא מרגישה דחויה ( למרות שהיא מדהימה יפה וחכמה), אך כישוריה החברתיים לוקים בחסר. אני רוצה להציל את הנפש הקטנה שלה, שהיא תהיה ילדה שמחה ותסיר דאגות מלבה (כמו: אולי השומר ינעל את בי"ס לפני שתצא, או אולי אחיה שבכתה ב' לא יחכה לה, וכו'...). אודה לכם על טיפולכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאמא שלום, לאור העובדה שהבעיות נמשכות כבר כשלוש שנים, מומלץ לפנות להתייעצות עם איש מקצוע לגבי הקשיים החברתיים של בתך. כתובת ראשונית הינה יועצת או פסיכולוגית בית הספר, שיוכלו להיעזר גם במחנכת כדי להבין את ההתנהלות של בתך בכיתה. מומלץ לטפל בכך במהרה, הקשיים שתיארת בוודאי מקשים על הילדה מאד. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד