בת שנתיים וחצי תסכול בזמן משחק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחצי תסכול בזמן משחק
    אביב
    05/09/2011

שלום,

יש לי ילדה בת שנתיים וחצי בזמן משחק היא כועסת נורא מהר, עכשיו אני מנסה ללמד אותה לשחק פאזל של 4 חלקים היא נורא כועסת עוד לפניי שהיא מנסה להבין ובוכה, ניסיתי הכל... להראות לה שגם לי זה לא תמיד מצליח ליצור אוריה נעימה בזמן משחק ללא ציפייה, להסביר לה בנועם, אך היא תמיד מגיעה למצב בו היא כועסת וזה נגמר הרבה פעמים בבכי, כמובן שאני מתאימה את המשחקים ליכולת שלה תמיד כדאי לא ליצור תסכול כמו למשל משחק עם התאמת צורות בלוח עץ שמתאימה לגילה ואפילו פחות אבל גם זה נגמר בכעס גדול.
    אודה לעזרה בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים וחצי תסכול בזמן משחק - תגובה

סמדר ריינר
    05/09/2011

שלום אביב,
    בתך הי ארק בת שנתיים וחצי. יכול ליהות שריגשית עדיין קשה לה להתמודד לפעמים, למרות ששכלית אין ה בעיה עם המשימות האלה. זה בסדר. מותר להרפות ולתת לה להתעסק בדברים שבא ושהיא חזקה בהם. לא חייבים להמשיך עם משחק אם הילדה לא נהנית ממנו. זה רק משחק היא עדיין לא בבית הספר והיא לא חייבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו