מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות חברתית ילדה בכיתה ב'גלית05/09/2011
ילדתי בת 7 עלתה לכיתה ב' לכיתה א' הגיעה עם ילדה מהגן ועוד 2 חברות שהכירה לפני
ילדתי מאוד מחוברת ל-2 חברות שהכירה לפני והכירה במהלך השנה ילדה נוספת וזה כל הילדים שהיא שיחקה איתם והוזמנו גם אלינו הביתה בבית הספר לפעמים התווספה עוד ילדה או שתיים ניסתה להזמין אותה מס' פעמיים לא הסתדר ולכן וויתרה.
השנה הסברתי לה שכדאי שתתחבר לבנות נוספות כדאי שיהיה לה כייף ותוכל גם להזמינן אחה"צ היא ילדה מאוד חברותית אבל מאז שנכנסה לביה"ס יש שינוי תמיד היו סביבה המון חברות ופתאום יש לה רק 2 שתמיד היא איתם הסברתי לה שהיא יכולה להמשיך לשחק עם 2 הבנות ולהכיר חדשות ולהגיד להם בהפסקה שישחקו איתה ביחד אתמול אמרה שהיא וחברתה הציעו לילדה נוספת לשחק איתם והילדה סירבה וכמובן שביתי נעלבה אמרתי לה שלא נורא וכל הכבוד לה שניסתה ולא התביישה ולפעמים ילדים לא בא להם לשחק ואולי מחר כן ירצו לשחק איתה. ממה שאני מבינה ממנה שהיא מפחדת שעוד מישהי תסרב ואפילו בשנה שעברה המציאה לי לפעמים ששיחקה עם ילדים אחרים כדאי שאני לה יציק לה בעניין החלטתי לקחת צעד אחד אחורה ולא להציק לה בעניין אבל העניין מטריד אותי מאוד
בשעות אחה"צ יש לה חברות מהשכונה שהיא משחקת איתם תמיד היא ילדה מאוד פעילה מזמינה את 2 החברות הנ"ל אליה הולכת אליהם הולכת לחברות מהשכונה היא בחוג של ריקוד.
שאלתי איך אני יכולה לעזור לה ליצור קשרים חברתיים נוספים עם בנות נוספות מבלי שאני יציק לה או ישב לה על הווריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות חברתית ילדה בכיתה ב' - תגובה
סמדר ריינר05/09/2011שלום גלית,
נשאלת השאה מדוע זה בעצם כל כך מציק לך. האם זה מציק גם לה? יכול להיות שהיא מרוצה כך. אם זה המצב כדאי שתניחי לזה. אם זה גם מציק לה - זה סיפור אחר. ואז את לא צריכה באמת "לשבת לה על הווריד" כי זה יבוא ממנה כשאת תרפי. אם זה לא יבוא ממנה סימן שמבחינתה אין בעיה ואז אין טעם ואין סיבה שתעסקי בזה. זה שזה מציק לך זו עדיין לא סיבה לעסוק בזה. זה צריך להציק גם לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)