לליאת גרוס-היתלבטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לליאת גרוס-היתלבטות
    שרית
    05/09/2011

שלום לך ליאת שמי שרית והילד שלי בן שנתיים.הכנסתי אותו למעון מהשעה 8 עד 3 אני לא יכולה אני מרגישה שטעיתי כי אני לא לחוצה לעבוד בכלל ועשיתי את זה זה רק בשביל ההיתפתחות שלו וחיי חברה אבל הוא בוכה רע לו שם השאלה היא אם הוא צריך להיתרגל או להישאר איתי בבית מחכה לתשובה זה יציל אותי ותמיד כיף לקבל עיצה ממישהו שמבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לליאת גרוס-היתלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבינה שלא בא לך לענות לי

שרית
    16/09/2011

מה הקטע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת גרוס-היתלבטות - תגובה

ליאת גרוס
    24/09/2011

שלום שרית
    ראשית סליחה שלא עניתי עד כה. אני לא תמיד נכנסת באופן יומי וכך לפעמים מפספסת הודעות. איתך הסליחה.
    לגבי שאלתך, לדעתי לא טעית. במציאות בה אנו חיים גיל שנתיים הוא גיל שנכון שהילד יתחיל להתמודד עם מסגרת הכוללת ילדים בני גילו. לפחות לכמה שעות ביום. אני גם מבינה את הקושי.
    נסי בכל זאת עד אחרי החגים +עוד טיפה. נסי לעשות את הפרידה בבוקר מהר באופן רגוע ככל האפשר. תשדרי לו שאת סומכת על הגננת. זה טבעי והגיוני שיהיה לו קשה בהתחלה.

זו דעתי. אני בטוחה שיש גם דיעות הפוכות.
    מקווה שעד ביום דברים קצת נרגעו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו