טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך ליאת שמי שרית והילד שלי בן שנתיים.הכנסתי אותו למעון מהשעה 8 עד 3 אני לא יכולה אני מרגישה שטעיתי כי אני לא לחוצה לעבוד בכלל ועשיתי את זה זה רק בשביל ההיתפתחות שלו וחיי חברה אבל הוא בוכה רע לו שם השאלה היא אם הוא צריך להיתרגל או להישאר איתי בבית מחכה לתשובה זה יציל אותי ותמיד כיף לקבל עיצה ממישהו שמבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרית ראשית סליחה שלא עניתי עד כה. אני לא תמיד נכנסת באופן יומי וכך לפעמים מפספסת הודעות. איתך הסליחה. לגבי שאלתך, לדעתי לא טעית. במציאות בה אנו חיים גיל שנתיים הוא גיל שנכון שהילד יתחיל להתמודד עם מסגרת הכוללת ילדים בני גילו. לפחות לכמה שעות ביום. אני גם מבינה את הקושי. נסי בכל זאת עד אחרי החגים +עוד טיפה. נסי לעשות את הפרידה בבוקר מהר באופן רגוע ככל האפשר. תשדרי לו שאת סומכת על הגננת. זה טבעי והגיוני שיהיה לו קשה בהתחלה.
זו דעתי. אני בטוחה שיש גם דיעות הפוכות. מקווה שעד ביום דברים קצת נרגעו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד