בעיה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    אורית
    06/09/2011

טוב, הבעיה היא כזאת: בתי בת השנתיים וחודשיים פשוט הפסיקה לאכול מאכלים המכילים עוף. אין סיבה אמיתית חוץ מ"לא רוצה" - אבל היא צריכה! מה אני עושה עם זה? כל ארוחה הופכת למלחמה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה... - תגובה

סמדר ריינר
    06/09/2011

שלום אורית,
    למה היא צריכה? אני בטוחה שבהתייעצות עם רופא הילדים או תזונאית אפשר למצוא דרך לספק לה את צרכיה התזונתיים בלי להכריח אותה לאכול דווקא עוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך..

אורית
    07/09/2011

סמדר שלום, תודה על תגובתך. לפי מיטב ידיעתי ילדים צריכים את החלבוניםן שמכיל העוף כחלק מהתזונה שלהם.. אני טועה? אני פשוט רוצה שהיא תקבל את כל מה שהיא צריכה על מנת לגדול בצורה בריאה. אני מאוד מקפידה על עניין הבריאות בבית (ירקות אורגניים, עוף של טבע עוף, אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה) ולכן כל העניין התזונתי לא זר לי ונאלצתי כבר מספר פעמים פשוט להכין קציצת ירקות ו"לדחוף" בפנים עוף אבל אני לא אוהבת את הדרך הזו.. השאלה היא איך אני מבררת עם ילדה שכל הזמת אומרת רק "לא רוצה" מה הסיבה שבעטייה היא "לא רוצה"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.. - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2011

שלום אורית.
    לשאלתך, לדעתי את אכן טועה. ילדים יכולים לקבל חלבונים החיוניים לגדילתם בעוד דרכים, לכן חשוב להתייעץ עם רופא או דיאטנית.
    לגבי הסיבה - היא לא צריכה סיבה. לכל אחד יש דברים שהוא אוהב ולא אוהב, וכל ילד כמו כל בן אדם בוגר זכאי שיהיה לו טעם משלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו