נטישה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נטישה?
    מודאגת
    06/09/2011

שלום. בעלי ואני מתכננים לנסוע לניו יורק לעשרה ימים בדצמבר (עד אז הילד שלנו יהיה כבר בן עשרה חודשים). זהו הילד הראשון שלנו ותכננו להשאירו חמישה ימים אצל הסבא וסבתא בחיפה וחמישה ימים אצל הסבא וסבתא בגבעתיים. שאלתי היא - האם בגיל זה הדבר יחשב כנטישה עבור הילד? האם הוא מבין? האם זה יכול לגרום לו לטראומה? אני מודאגת ורוצה לוותר בכלל על הנסיעה... אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטישה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטישה? - תגובה

סמדר ריינר
    06/09/2011

שלום לך,
    את מודאגת בצדק, זו נסיעה ארוכה עבור ילד שעדיין אין לו מושג של זמן וגם אי אפשר להסביר לו שתחזרו. צר לי שאין לי אפשרות להרגיע אותך כאן, ולפרגן לנסיעה בכיף. אני במקומך הייתי דוחה נסיעה כזו לאחרי גיל שנתיים, מקצרת אותה בכמה ימים, ומשאירה אותו כל הזמן במקום אחד עם אותן דמויות בלי העברות באמצע. רצוי בבית שלכם ושיבואו אליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה..

מודאגת
    07/09/2011

עוד שאלה קטנה: מה אם אני אסע לבד ואבא שלו ישאר איתו? מבלי להעבירו לסבתות. הוא ישאר במסגרת שהוא מכיר אבל עם אביו. אעדר למשך שבוע. האם עדיין יהיו לכך השלכות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה.. - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2011

שלום לך,
    אני מניחה שהשלכות יהיו, במיוחד אם את הדמות המטפלת העיקרית שאליה הוא רגיל, אבל זה כבר הרבה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו