טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת שנתיים התחילה גן חדש 01.09.11 ילדה חברותית מאוד כל בוקר שאני לוקחת אותה לגן היא נורא בוכה וגם במשך היום. נורא קשה לה השבוע אנחנו עוברים דירה והיא גם עוברת למיטה חדשה לצערי המון שינויים בו זמנית כשהיא מגיעה מהגן היא אומרת שהיה לה כיף בגן. איך אני יכולה להקל שהיה לה יותר קל בקשר למעבר הדירה אני לוקחת אותה לבית החדש מדי יום אנחנו משחקות שם והמיטה החדשה שם והיא קופצת ומשחקת מה עוד אני יכולה לעשות?? תודה מראש מירל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירל נשמע לי שאת עושה הכל בסדר גמור. זה טבעי והגיוני שילדה בגילה תזדקק לקצת זמן לצורך הסתגלות. רק אם קשיי הפרידה יימשכו לאורך זמן כדאי להתחיל להתרגש. בינתיים חשוב לעשות את הפרידות בבוקר מהירות ולא נמשכות. זה עלול הקשות מאד על הילדה. תסמכי עליה, היא תסתדר... ככל שתרגיש שאת יותר רגועה ופחות חשה אשמה כך תסתגל מהר יותר לכל השינויים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד