הסתגלות גן חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות גן חדש
    מירל
    07/09/2011

ביתי בת שנתיים התחילה גן חדש 01.09.11 ילדה חברותית מאוד כל בוקר שאני לוקחת אותה לגן היא נורא בוכה וגם במשך היום.
    נורא קשה לה השבוע אנחנו עוברים דירה והיא גם עוברת למיטה חדשה לצערי המון שינויים בו זמנית כשהיא מגיעה מהגן היא אומרת שהיה לה כיף בגן.
    איך אני יכולה להקל שהיה לה יותר קל
    בקשר למעבר הדירה אני לוקחת אותה לבית החדש מדי יום אנחנו משחקות שם והמיטה החדשה שם והיא קופצת ומשחקת מה עוד אני יכולה לעשות??
    תודה מראש
    מירל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות גן חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה

מירל
    08/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתגלות גן חדש - תגובה

ליאת גרוס
    08/09/2011

שלום מירל
    נשמע לי שאת עושה הכל בסדר גמור. זה טבעי והגיוני שילדה בגילה תזדקק לקצת זמן לצורך הסתגלות. רק אם קשיי הפרידה יימשכו לאורך זמן כדאי להתחיל להתרגש. בינתיים חשוב לעשות את הפרידות בבוקר מהירות ולא נמשכות. זה עלול הקשות מאד על הילדה. תסמכי עליה, היא תסתדר... ככל שתרגיש שאת יותר רגועה ופחות חשה אשמה כך תסתגל מהר יותר לכל השינויים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו