איך עדיף להפרד מבת שנתיים בגן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך עדיף להפרד מבת שנתיים בגן ילדים
    ז'נה
    07/09/2011

שלום

אני אמא לבת שנתיים ו3 חודשים. ב 1.09 היא נכנסה לגן. לפני זה היתה אצל מטפלת. ילדה שלי חכמה ותמיד מחפשת דרכים להתקשר עם אנשים וילדים(לא ביישנית). חשבתי שגן יעשה את העבודה.
    יומיים ראשונים בגן היו מצויינים. והחל מיום ראשון - קתסטרופה. יום ראשון לא רצתה להפרד בכלל והתחילה לבכות אז גננת לקחה אותה על הידיים ואמרה לי שכדאי שאלך והלכתי שהיא בוכה. ואז החל מיום שני שינתי את הנוהל אז אני נשארת איתה וכשהיא כבר משחקת אז אני הולכת בלי שהיא תראה אותי. גננת אחר כך אומרת שהיא בוכה ואז נרגעת וכל היום מתנהל בסדר. היא אוכלת שם וישנה(קצת בוכה לפני שינה) ומשחקת - לפי דברי גננת.

שאלה שלי באיזה דרך לבחור, האם להפרד ממנה כשהיא בוכה ולהסביר שאני הולכת לעבודה וכל הילדים הולכים לגן. או לברוח מהגן?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עדיף להפרד מבת שנתיים בגן ילדים - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2011

שלום ז'נה,
    בשום פנים, לעולם, אל תברחי ללא ידיעת הילדה. באופן הזה את רק תגבירי את חרדת הנטישה שלה כי היא תאבד בך אמון ולא תוכל לבטוח בך יותר. תגידי לה בצורה קצרה ועניינית שאת הולכת, ואם היא בוכה קצת זה לא נורא. אחרי שתלכי היא תרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ז'נה
    07/09/2011

שלום
    תודה על התגובה. האם כדאי להשאר קצת בגן ואז להפרד ממנה?

האם זה שאני נשארת זה עוזר לה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

סמדר ריינר
    08/09/2011

שלום ז'נה,
    לא, כפי שציינתי הפרידה צריכה להיות קצרה ועניינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לנו מאוד

ז'נה
    08/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    08/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו