בת 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 9
    קרן
    07/09/2011

שלום רב,
    יש לי ילדה בכיתה ג' שזו הפעם השנייה השבוע שאביה מוצא אותה ערומה בחדר.
    אחרי ארוחת הצהריים והכנת שיעורי הבית היא נכנסת לחדרה לשחק, באותם הפעמים היה שקט מחשיד ולכן הוא קרא לה בשמה והיא לא ענתה כשהוא חפש בחדר הוא מצא אותה מתחת למיטה ערומה.
    בשני המקרים הוא בקש ממנה להתלבש והיום המשיך כסדרו.
    לפני כחודש כשאחרה לצאת מהמקלחת מצאתי אותה ישובה על רצפת המקלחת עם ראש הטוש בין רגליה – כמובן שלא כעסתי רק ציינתי שאני מבינה שנעים לה אבל שהיא צריכה להתחשב ולא לבזבז מים.... פשוט זה מה שיצא לי ולא נהלנו שיחה אחרי.
    הילדה חברותית ונחשבת לתלמידה טובה וחרוצה.
    נושא המיניות לא עולה אצלנו לשיחה ואני מאמינה שהיא מתחילה לגלות את גופה.
    אין לי מושג על מה לדבר. מה אומרים? האם יש ספר שיכול לעזור לנו ההורים ואפילו לה?
    האם לדאוג שנחשפה למשהו? אצלנו הם ( היא הבכורה יש לנו ילד בן 6) צופים בטלוויזיה ומשחקים במחשב בסלון.
    אשמח ללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    07/09/2011

שלום קרן,
    אוננות בכל הגילאים היא דבר טבעי. אין כאן שום דבר שהוא לא בסד, אלא אם כן זה נעשה בתדירות גבוהה במיוחד ומפריעה לפעילויות אחרות או שזה נעשה ליד אנשים. חשוב שגם אתם תקפידו על הפרטיות שלה, ולא תתפרצו אליה כשהיא סומכת על כך שיש לה פרטיות, במקלחת או בחדר שלה. ניתן כמובן לתת הסברים על מיניות בגיל הזה, ישנם ספרים שעוזרים להסביר זאת לילדים, ניתן להשיג אותם בכל חנות ספרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו