להשאיר בגן או להעביר לגן הבא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להשאיר בגן או להעביר לגן הבא?
    מירב
    18/01/2008

ביתי בת 3 ילידת אוקטובר. בשנה הבאה היא אמרוה לעבור לגן בקבוצת גיל בין 4-5 אבל הגננת אמרה שאם נרצה נוכל להשאיר אותה אצלה עוד שנה בגן כי היא קטנה בגיל.
    אני מבקשת לדעת את הבעד ונגד להשאיר או להעביר לגן חדש.
    אם אשאיר אותה בגן הישן היא תהיה הכי גדולה בגן ואני חוששת שילדים קטנים ימשכו אותה אחורה . מצד שני אולי זה יתן לה ביטחון.
    מאילו סיבות כדאי לי להשאיר אותה עוד שנה בגן הנוכחי (גיל 3-4)
    אגב, זה ן בקיבוץ וקבוצת הגודלים היא מ 4-5 וגם מ5-6 באותו גן יש שתי קבוצות גיל.
    תודה מראש,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה של השארות בגן

שושי יעקובי
    23/01/2008

השיקולים שכדאי לקחת אותם בחשבון הם המאפיינים היחודיים של הילדה. האם מבחינה רגשית והתפתחותית היא ילדה בשלה ובוגרת לגילה או מעט ילדותית? עם אלו ילדים היא מתחברת באופן ספונטני האם עם הבוגרים או הצעירים? מהי רמת התפתחות השפה והמוטוריקה שלה. תאריך הלידה מאפשר לכם בחירה. ישנם ילדים ילידי אוקטובר שהם בוגרים ובשלים כמו ילידי יוני וזקוקים לאתגרים התפתחותיים וישנם כאלו שפחות בשלים, במקרים אלו ההשארות תאפשר להם את המרחב והזמן להתפתח לפני שהם נאלצים להתמודד עם מערכת מורכבת יותר של דרישות.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו