טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי בן ארבע וחצי. מאז יום שישי ,לאחר החזרה לגן קורים איתו דברים לא מוסברים. הוא עושה קקי בתחתונים, רץ בכל הבית שכואב לו הטוסיק ולבסוף הוא עושה קקי על הרצפה ומחזיק את הקקי בידיים ומורח אותו על הקיר ועל האסלה.ההתנהגות שלו מפחידה אותי כי אני לא מכירה את אבא שלו (אני חד הורית). גילינו תולעים בישבן ולכן הוא מטופל מאתמול בורמוקס אבל עדיין משהו איתו נראה לי לא נורמלי ואני ממש פוחדת כי נאמר לי פעם על אבא שלו שמשהו לא יציב איתו נפשית. אני לא יודעת כמה זה נכון אבל אני פוחדת שמהו עם הבן שלו גם איננו יציב. האם אפשר להגיד לי משהו מההתנהגות הזאת המוזרה????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אין ספק שההתנהגות מעידה על מצוקה כלשהי, ולכןם כדאי לפנות לטיפול. זה לא אומר בהכרח שיש לו גנטיקה של חולי נפשי אם לזה את מתכוונת, אלא שיש כאן בעיה שצריך לבדוק אותה ולטפל בה וסביר להניח שאפשר למצוא לה פיתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד