ילד נושך בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד נושך בגן
    מזל
    07/09/2011

שלום,
    יש לי ילד בן 3 ותאומים בני חצי שנה. בני נכנס לגן חדש של העירייה, לפני כן היה בגן פרטי במשך שנה.
    בני, החל מהיום הראשון בגן נושך כל יום ילד אחר בגן. כאשר אני שואלת אותו איך היה בגן הוא עונה שלא כיף ושהוא משחק לבד. הגננת אומרת שהוא נושך כאשר לוקחים לו משהו כמו משחק.
    השאלה שלי היא מה עלי לעשות??
    כמו כן, הגננת חדשה (שנה ראשונה שלה) וחסרת כל ניסיון, רק סיימה את התואר שלה, מה כדאי לייעץ לה? היא פתוחה לקבלת ביקורת.
    בנוסף, אני מאד חוששת שיצא לו שם של "נשכן" ושינדו אותו או ידחו אותו הן מצד ההורים והן מצד הגננת שכך מכירה אותו לראשונה.

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד נושך בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד נושך בגן - תגובה

סמדר ריינר
    08/09/2011

שלום מזל,
    חשוב לתת לילד שלך כלים של מיומנות חברתית. ללמד אותו איך ניגשים לילדים, איך משחקים, זו לא בהכרח עבודה של הגננת, זו גם עבודה שלכם בבית. חשוב שתנסי, למרות הקושי שאני בהחלט מבינה עם התאומים הקטנים, למצוא זמן איכות עם הילד לבד, לשחק איתו, לקחת אותו לחברים אחה"צ ולהזמין חברים הבייתה ללמד אותו להתמודד כשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה (אפשר להציע לו לשחק עם משהו אחר בינתיים,ללמד אותו להמתין, וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו