מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד נושך בגןמזל07/09/2011
שלום,
יש לי ילד בן 3 ותאומים בני חצי שנה. בני נכנס לגן חדש של העירייה, לפני כן היה בגן פרטי במשך שנה.
בני, החל מהיום הראשון בגן נושך כל יום ילד אחר בגן. כאשר אני שואלת אותו איך היה בגן הוא עונה שלא כיף ושהוא משחק לבד. הגננת אומרת שהוא נושך כאשר לוקחים לו משהו כמו משחק.
השאלה שלי היא מה עלי לעשות??
כמו כן, הגננת חדשה (שנה ראשונה שלה) וחסרת כל ניסיון, רק סיימה את התואר שלה, מה כדאי לייעץ לה? היא פתוחה לקבלת ביקורת.
בנוסף, אני מאד חוששת שיצא לו שם של "נשכן" ושינדו אותו או ידחו אותו הן מצד ההורים והן מצד הגננת שכך מכירה אותו לראשונה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד נושך בגן - תגובה
סמדר ריינר08/09/2011שלום מזל,
חשוב לתת לילד שלך כלים של מיומנות חברתית. ללמד אותו איך ניגשים לילדים, איך משחקים, זו לא בהכרח עבודה של הגננת, זו גם עבודה שלכם בבית. חשוב שתנסי, למרות הקושי שאני בהחלט מבינה עם התאומים הקטנים, למצוא זמן איכות עם הילד לבד, לשחק איתו, לקחת אותו לחברים אחה"צ ולהזמין חברים הבייתה ללמד אותו להתמודד כשהוא לא מקבל מה שהוא רוצה (אפשר להציע לו לשחק עם משהו אחר בינתיים,ללמד אותו להמתין, וכו').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)