עזרה דחוף!!! שינוי קיצוני בהתנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!! שינוי קיצוני בהתנהגות
    shirel
    08/09/2011

הי שמי שיראל אני בת 25 אם לפעוט בן 14 חודשים.
    בני החל ללכת לגן מ1 לספטמבר ומאז הוא לגמרי השתנה הוא לא מפסיק לבכות לא עוזב אותי לרגע לא מוכן לאכול לא רוצה להתקלח שזה הכי מוזר לי כי הוא לפני הגן נורא אהב להתקלח
    לא מוכן לישון לבד ואפילו לא במיטה איתי ועם אביו ,אלא רק אצלי בידיים!!!
    הוא החל להיות אלים כל היום הוא מרביץ לי ואומר לי פויה!!
    מה אני יכולה לעשות?? צורחח בהיסטריה כל היום לא מוכן לישון וכל הדברים שאהב ושהרגיעו אותו לפני הגן כבר לא טובים ועובדים עבורו... מה אני יכולה לעשות כדי שיבין שאני הולכת לעבודה וחוזרת?
    כדי שיהיה יותר רגוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קיצוני בהתנהגות בתגובה לגן

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/09/2011

שיראל שלום,
    ההתנהגות של הבן שלך היא חלק מההסתגלות הטבעית לגן. לכל הילדים מאוד קשה, והם מבטאים את הקושי בעיקר בבית - המקום חדש, הוא נפרד מההורים לזמן רב, יש הרבה חוקים, ילדים, צוות חדשים שהוא צריך להבין. בקיצור, עבורו המעבר לגן הוא מאוד קשה.
    בזמן הקרוב, הוא זקוק לכך שאחרי הצהריים תבלו איתו ותפנקו אותו, תוך כדי שמירה על הגבולות. אפשר לשבת לידו עד שהוא נרדם, ללטף אותו ולהרגיע אותו, יותר מכפי שאתם עושים בדרך כלל. תשתפי גם את הגננת בקשיים שיש בבית, חשוב שהיא תדע שקשה לו.
    מרבית הילדים מסתגלים תוך מספר שבועות לגן, ואין סיבה שבנך לא יחזור לשגרה גם.
    בהצלחה!
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו