בעיות התנהגות עם בתנו בת ה 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות עם בתנו בת ה 4
    דנה
    10/09/2011

שלום,

אנו מעוניינים להתחיל טיפול משפחתי או עזרה אחרת ע"מ לטפל בנו ובבתנו בת ה 4 (אחות נוספת בת שנה ו 8)
    מזה מספר חודשים בתנו מראה קשיים חברתיים עם חברות וותיקות, התקפי זעם, הצקה לאחותה הקטנה, חוסר מילוי הוראות. אנו מוצאים את עצמנו כואסים עליה חלק נכבד מהיום דבר שמאד מצער אותנו.
    הייתי מאד שמח לקבל ממך המלצה על א. מה לעשות וב. על מקום\איש מקצוע באזור מישור החוף\השרון הצפוני\חיפה
    הרבה תודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות עם בתנו בת ה 4 - תגובה

סמדר ריינר
    10/09/2011

שלום דנה,
    אני חושבת שנכון וחשוב שתפנו קבלת עזרה מקצועית. טיפול משפחתי זה רעיון מצויין. כדי לדעת טוב יותר מה להציע לכם לעשות חושב להיבן מה קרה לפני מספר חודשים שגרם להתחלת ההתנהגות הזו. אני מציעה שאת זה תבררו כבר בטיפול שתגיעו אליו. אני לא מכירה באופן אישי מטפלים באיזור, אב אתם יכולים להיכנס לאתר האגודה לטיפול משפחתי, ולבדוק איזה מטפלים מוכרים על ידה יש באיזורכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו