אבחון ילד בן 2.4 עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבחון ילד בן 2.4 עזרה בבקשה
    טלי
    10/09/2011

עשיתי לבני בן 2.4 אבחון התפתחותי כי הילד לא מדבר כול כך טוב יש לציין שבחודשיים האחרונים התחיל לדבר המון מילים וחוזר על מילים הוא מבין כול מה שאומרים לו.
    בסיכום אבחון פסיכולוגי הרופא המטפל החליט שהוא עונה לקריטריונים של הפרעה על הקשת האוטיסטית בהתאם ל DSM-IV מה זה אומר ???
    הרופא לא כול כך הסביר ואני מאוד נבהלתי האם רופא שהיה אם ילד 20 דקות יכול לאבחן שהוא אוטיסט מה צריך לעשות ?
    אני רואה שהוא ילד רגיל התחיל כבר לדבר משחק יפה מבין הכול ילד שמח.
    האם ילדים לא מתפתחים בקצב שונה כול אחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון ילד בן 2.4 עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון ילד בן 2.4 עזרה בבקשה - תגובה

ליאת גרוס
    11/09/2011

שלום טלי.
    לא הייתי מתרגשת ונבהלת בשלב זה. בגיל הזה באמת קשה לדעת מ20 דקות וגם התגובה של המטפל כלפייך נראית לי לא מקצועית כלל. אוטיזם קשור קודם כל לתקשורת בין אישית ולא כלכך לבעיה בתחום השפתי. לכי למישהו שאת סומכת עליו. תעשי בדיקה רצינית ומקיפה. תגיע לרופא התפתחותי או פסיכולוג התפתחותי טוב ואז תביני טוב יותר את הבעייה. בינתיים להרגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד בן 6 צופה בסרטי ילדים וכל הזמן

כרמל
    13/09/2011

כמעט בכל שאלה אם זה לאכול להתקלח או בקשה שיתלבש
    הוא עונה במשפטים מהסרט שראה
    כמעט ולא עונה לעניין אלה אם יש לו משפטים מהסרטים
    לציין בזמן האחרון הרבה יותר שקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו